Samsung AR18HSFNCWKNEU – cu Smart Wi-Fi

Deși vara a cam întârziat de această dată, se pare că ușor ușor ploile vor dispărea, iar canicula se va instala în toată țara. Vom avea cel puțin 2 luni de căldură excesivă, în care ne vom topi la propriu. Ideal pentru această perioadă ar fi să instalăm un aparat de aer condiționat cât mai eficient, cu cât mai multe funcții, astfel încât să ne asigure confortul de care avem nevoie. De aceea am ales ca astăzi să discutăm despre modelul Samsung AR18HSFNCWKNEU. Are un preț de aproximativ 3500 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat pentru marea majoritate dintre noi, însă pot spune că se adresează utilizatorilor ce au nevoie de un aparat de climatizare cu o capacitate mărită, care să încorporeze funcții și tehnologii de ultimă generație.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model elegant, de o delicatețe aparte, ce se va evidenția prin bun gust și finețe. Este alb complet, ca și marea majoritate a aparatelor de climatizare de pe piață, însă în cazul acestui model vorbim despre o prezență ce se impune prin discreția sa. În partea dreaptă de jos aparatul dispune de un display LED, ce afișează gradele din încăpere, pe care le puteți modifica utilizând telecomanda cu display din dotare. Modelul are o formă de triunghi pentru a-i optimiza performanțele, mai exact face ca aerul să circule mai rapid, pe o arie mai mare. În ceea ce privește dimensiunile sale, unitatea interioară cântărește 13 kg, iar cea exterioară ajunge la 43,5 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR18HSFNCWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung are o capacitate de răcire/încălzire de 18000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a asigura condițiile necesare pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Potrivit testelor de eficiență, modelul este încadrat în clasa energetică de răcire A++, cu un consum de 1450 W și în clasa energetică de încălzire A, cu un consum de 1660 W, ceea ce înseamnă o factură moderată la energia electrică. Iar dacă mai adăugăm și faptul că dispune de tehnologia inteligentă Digital Inverter, este de la sine înțeles că va scădea și consumul. De fapt această tehnologie asigură rezultate optime cu un consum minim de energie.

La capitolul funcții, Samsung AR18HSFNCWKNEU  este extrem de bine  echipat, mai precis dispune de funcția de: răcire, încălzire, Dezumidificare – reglează nivelul crescut de umiditate, Ventilare, Anti Bacteria și Anti Virus Coating pentru un aer mai pur, mai curat, Good Sleep – pentru ca în nopțile călduroase să nu te mai perpelești pe toate părțile ca în final să te trezești mult mai obosit, Quiet Mode – pentru momentele în care nu ai vrea să te deranjeze nici măcar o muscă, etc.

Chiar și filtrele sunt mult mai bune decât la modelele vechi, mai precis sunt detașabile, lavabile și au grijă să mențină alergiile și virușii la distanță. Nivelul de zgomot nu depășește 41 dB în cazul unității interioare și 51 dB în cazul unității exterioare, ceea ce înseamnă că nu deranjează atunci când este pus în funcțiune. Aparatul de climatizare nu include și serviciile de instalare, însă acestea le puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Good Sleep,
  • Smart Wi-Fi,
  • Virus Doctor,
  • are Digital Inverter

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR18HSFNCWKNEU este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o suprafață de aproximativ 50 mp, reușind să asigure de fiecare fată confortul de care ai nevoie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat