SAMSUNG AR18FSFTJWQN – cu 18000 BTU și Inverter

Ușor ușor temperaturile au început să crească în termometre, urmând ca în lunile iulie-august să avem parte de cea mai călduroasă perioadă din ultimii 20 de ani, cel puțin așa ne informează meteorologii. De aceea este esențial să ne luăm măsurile de precauție pentru a beneficia de condițiile potrivite în această perioadă. O soluție în acest sens ar fi aparatul de aer condiționat SAMSUNG AR18FSFTJWQN,  ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 4200 lei (verifică preț actualizat). Acesta va face față fără probleme unei suprafețe destul de generoase. Deși prețul poate părea cam piperat, acesta este justificat pe deplin prin complexitatea funcțiilor și tehnologiilor cu care aparatul de aer condiționat vine echipat.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model modern, de o eleganță aparte. Finisajele și materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate. Aparatul de climatizare este realizat pe o nuanță de alb, cu o suprafață lucioasă pe care se evidențiază discret logo-ul producătorului, iar în partea de jos se poate remarca un display mic, ce afișează gradele din cameră. Aparatul vine la pachet cu o telecomandă cu display, ce pare destul de practică, astfel că nu va ridica mari probleme de utilizare.

Deși vorbim de un aparat de aer condiționat specific unei suprafețe mari, dimensiunile sale pot fi comparate cu cele ale unui model cu mai puțini BTU. Unitatea interioară cântărește 11,5 kg, iar cea exterioară 45 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat  SAMSUNG AR18FSFTJWQN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung are o capacitate de răcire de 18000 BTU, raportată la un consum de1470 W și o capacitate de încălzire de 20000 BTU, raportată la 1740 W. Potrivit numărului de BTU, SAMSUNG AR18FSFTJWQN face față fără probleme unei suprafețe de aproximativ  50 mp.

În ceea ce privește eficiența energetică, acesta se încadrează în clasa A++ pentru răcire și în clasa A pentru încălzire și dacă adăugăm la aceste performanțe și faptul că dispune de tehnologia Inverter, atunci este de la sine înțeles că vorbim de un consum de energie mai mic cu până la 50% față de un model convențional. Acest lucru este posibil datorită faptului că nu mai este necesară oprirea compresorului în momentul în care se ajunge la temperatura dorită, ci i se diminuează consumul la maxim, iar în felul acesta se va menține temperatura constantă.

Pe partea de funcții, producătorul alege să echipeze modelul cu o gamă destul de bogată, precum: Auto-Clean – pentru întreținerea aparatului de aer condiționat, Good Sleep – pentru un somn plăcut pe durata nopților toride, Dezumidificare – pentru reglarea umidității din încăpere și evitarea producerii mucegaiului, etc.

De acum nu va mai fi nevoie să vă faceți griji în ceea ce privește posibilele bacterii ce s-ar putea dezvolta, și asta datorită faptului, că modelul încorporează mai multe tipuri de filtre, ce au grijă să mențină un aer proaspăt și curat în încăpere, fără posibilitatea dezvoltării alergiilor.

Nivelul de zgomot atins de acest model este unul acceptabil, mai exact unitatea interioară ajunge la 57 dB, iar cea exterioară la 65 dB. Nu vine la pachet cu serviciul de instalare, însă îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Good Sleep,
  • este silențios
  • are Smart Inverter

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

SAMSUNG AR18FSFTJWQN este un model elegant și modern, ce face față unei suprafețe destul de generoasă, asigurând confortul necesar atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat