Samsung AR18FSFPDGMNEU – cu o capacitate de 18000 BTU

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8.4

8.2

O alegere eficientă

Samsung AR18FSFPDGMNEU este un aparat de aer condiționat cu o capacitate extrem de mare, potrivit pentru o suprafață destul de mare.

Vezi în magazin
User Rating: 2.92 ( 3 votes)

În cazul în care te numeri printre cei ce preferă să aștepte vara, pentru a vedea cum vor fi temperaturile anul acesta, înainte de a lua decizia achiziționării unui aparat de aer condiționat, ar fi indicat să pui în balanță faptul că montarea sistemelor de climatizare cade în seama unor firme specializate. Iar în lunile de vară de cele mai multe ori se creează liste de așteptare, datorită faptului că sunt mult prea multe solicitări. Samsung AR18FSFPDGMNEU este unul dintre aparatele de aer condiționat potrivit pentru a asigura confortul unei suprafețe mai generoase. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 4199 lei(verifică preț actualizat), dar îl poți achiziționa chiar și în rate lunare de 239 lei.

Aparatul de aer condiționat face parte din noua gamă a producătorului, prin urmare se bucură și de un design extrem de elegant și rafinat, dar având în vedere că discutăm despre Samsung, acest aspect este absolut firesc. Unitatea interioară are dimensiunile de 1065 x 298 x 230 mm și este realizat pe o nuanță albă, astfel că se va integra destul de ușor în orice decor. Afișajul de tip LED este destul de discret și completează designul rafinat al modelului.

Poze cu Samsung AR18FSFPDGMNEU

Samsung AR18FSFPDGMNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire/încălzire de 18000 BTU, face ca modelul coreenilor să fie potrivit pentru suprafețe ce ajung până la 50 mp în cazul uzului casnic și până la 40 mp, în cazul în care vorbim despre un birou.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și ajunge la un consum de 1470 W, iar pentru încălzire se încadrează în clasa de eficiență A, cu un consum ceva mai mare, de 1740 W. Consumul nu este deloc mic, dar având în vedere capacitatea sa destul de mare, nu pot spune că mă surprinde acest aspect.

Filtrul 3 Care are grijă să mențină un aer curat în permanență, filtrând chiar și cele mai fine particule de praf.

La capitolul funcții, aparatul vine dotat cu o gamă destul de generoasă, astfel încât poate satisface chiar și pretențiile cele mai mari. Astfel, în cazul în care te hotărăști pentru acest model, vei beneficia de funcția de dezumidificare(controlează nivelul de umiditate și ține mucegaiul la distanță), Sleep/Night mode(pentru nopțile cu temperaturi insuportabile), Încălzire, Autocurățare, Funcția Turbo(ideală pentru momentele în care îți dorești să ai în încăpere o anumită temperatură în timp record), etc.

Sistemul de climatizare este unul destul de silențios, atinge 57 dB. Și ca să îți faci o idee cam ce înseamnă asta, 60 dB echivalează cu o conversație care se aude pe fundal într-un restaurant.

Sistemul de climatizare nu include nici kitul și nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • 18000 BTU,
  • design elegant,
  • filtru Full HD,

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat