Samsung AR12MSPXBWKNEU – un aparat de aer condiționat premium

Suntem abia la începutul verii și parcă temperaturile au luat-o razna. Ziua atmosfera este sufocantă, iar noaptea abia poți să te odihnești de atâta căldură. Mă gândesc cu groază oare cum vor fi iulie și august, dacă deja îmi este atât de greu să îmi găsesc confortul? Recunosc ultimele zile m-au făcut să iau tot mai mult în calcul posibilitatea de a investi într-un aparat de aer condiționat. Samsung AR12MSPXBWKNEU mi-a atras atenția nu doar prin specificațiile sale, ci și prin calitatea construcției. L-am găsit în oferta eMAG redus la prețul de 3499 lei(verifică preț actualizat). Prețul nu este mic, însă trebuie avut în vedere faptul că Samsung este un brand cu tradiție, iar modelul despre care discutăm este unul premium.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul se bucură de un design elegant, întocmai cum ne-a obișnuit Samsung de-a lungul timpului. Unitatea internă nu este cea clasică, dreptunghiulară, cu a cărei forme ne-am obișnuit de-a lungul timpului, ci este una slim, pe a cărei suprafață se găsesc 21000 de orificii, al căror rol este de a dispersa cu blândețe aerul rece în cameră. Practic se elimină acea senzație neplăcută de vânt, care adesea poate deveni deranjantă sau chiar periculoasă pentru cei mai sensibili. Unitatea internă este complet albă, astfel că se va încadra ușor în orice decor. Se poate observa și un afișaj LED în momentul în care aparatul este pornit. Display-ul indică temperatura din încăpere, așa că vei ști în permanență câte grade sunt în cameră, fără a căuta telecomanda.

Poză cu Samsung AR12MSPXBWKNEU

Samsung AR12MSPXBWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor, însă poate la fel de bine să fie utilizat și în pensiuni, camere de hotel sau chiar în birourile de mici dimensiuni. Are o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru a fi folosit în camere cu suprafața de maxim 35 mp. Așadar, ar putea fi folosit foarte bine pentru un living destul de mare.

Aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, cu un consum extrem de mic. Mai mult de atât, tehnologia Digital Inverter 8-Pole poate răci aerul cu 43% mai rapid decât un aparat de aer condiționat convențional.

Vine dotat cu Easy Filter Plus, poziționat în așa fel încât să poată fi scos și curățat cu ușurință, fără să fii nevoit să mai deschizi carcasa. Mai mult de atât, unitatea internă are învelișul antibacterian, filtrează praful și alergenii din aer.

Cele 5 trepte de ventilare îți vor permite să direcționezi fluxul de aer în așa fel încât să nu fie afectat nimeni din cameră.

Aparatul de aer condiționat Samsung pune la dispoziție utilizatorului o gamă variată de funcții, astfel încât să poată alege varianta potrivită în funcție de fiecare moment al zilei. De exemplu, vine cu funcția Super Silent, ideală în cazul în care vrei să te odihnești sau ai copii prin preajmă.

Mai mult de atât, ai și control Wi-Fi, cu aplicația Smart Home, ce îți permite să controlezi aparatul de la distanță, astfel încât în momentul în care ajungi acasă, să ai parte de temperatura dorită.

Este silențios, unitatea internă atinge un nivel de zgomot de 19 dB, producând cam același zgomot cu o șoaptă.

Aparatul de aer condiționat Samsung nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • clasa A++ pentru răcire
  • silențios
  • wind-free
  • Wi-Fi

Contra:

  • prețul este puțin cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.4
Nivel de zgomot - 10

9.6

O alegere eficientă

Samsung AR12MSPXBWKNEU este un aparat de aer condiționat premium, cu un consum minim și extrem de silențios.

Vezi în magazin
User Rating: 2.92 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat