Samsung AR12MSFPEWQNEU – pentru confortul dorit în orice moment

Ne place confortul și orice element care ni l-ar putea afecta este de dorit a fi înlăturat. Vara, căldura este cel mai adesea inamicul principal ce ne dă dureri de cap, adesea afectându-ne chiar și sănătatea. Așadar, este de dorit să fim pregătiți pentru a face față temperaturilor ce adesea urcă destul de mult în termometre în special în lunile iulie și august. Samsung AR12MSFPEWQNEU ar putea fi o bună opțiune pentru dormitor sau chiar și pentru un living nu foarte mare. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil ținând cont că vorbim de un brand cu greutate.

În ceea ce privește designul, producătorul merge pe ideea de simplitate și bun gust, iar această combinație niciodată nu dă greș. Unitatea interioară este complet albă, ceea ce o ajută să se camufleze perfect pe pereții albi, însă chiar și în cazul locuințelor viu colorate, nu face o notă discordantă. Unitatea interioară este un model slim, cu leduri, ce indică câteva detalii legate de aparatul de aer condiționat. Mi-ar fi plăcut să afișeze undeva și temperatura din interiorul camerei, însă se pare că pentru această informație va trebui să verifici display-ul de pe telecomandă.

Poză cu Samsung AR12MSFPEWQNEU

Samsung AR12MSFPEWQNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor sau de ce nu camerelor de hotel și pensiunilor sau micilor birouri de apartament. Are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce însemnă că este potrivit pentru spații de până la 35 mp.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A pentru încălzire, cu un consum  de enrgie optimizat și datorită tehnologiei Inverter.

Aparatul vine dotat cu filtre, astfel încât să mențină un aer curat în încăpere, cu cât mai puține bacterii, ce ar putea cauza diferite afecțiuni respiratorii. Important de menționat este faptul că filtrele trebuiesc curățate periodic și schimbate după după recomandarea producătorului.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat vine cu o listă generoasă de opțiuni, ce îți permit folosirea sa în orice moment al zilei, dar și al nopții. Este dotat cu funcția Sleep/Night mode(o poți folosi în nopțile toride de vară pentru a te putea odihni cât mai bine), Super Silent(nici nu-i vei simți prezența), Dezumidificare(reglează nivelul de umiditate și are grijă să mențină mucegaiul la distanță), plus multe alte funcții cu care te vei familiariza rapid.

Mi-ar fi plăcut să vină și cu Wi-Fi, așa aș fi putut controla aparatul de la distanță, dar există soluții și pentru acest inconvenient, cum ar fi folosirea unui sistem cu infraroșu, ce permite utilizatorului să controleze de pe telefon orice device cu telecomandă, inclusiv aparatul de aer condiționat.

Nu este nici zgomotos, atinge doar 21 dB, ceea ce înseamnă că nu-și face simțită prezența decât prin confortul asigurat.

Aparatul de aer condiționat Samsung nu include kitul de instalare, însă nici serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • clasa A++ pentru răcire
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 9.9

9.6

O alegere Smart

Samsung AR12MSFPEWQNEU este un aparat de aer condiționat ce face parte din cea mai recentă gamă lansată de producător, potrivit pentru a oferi în orice moment confortul dorit.

Vezi în magazin
User Rating: 3.05 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat