Samsung AR12KSWSBWKNZE – un sistem de climatizare extrem de eficient

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.3
Nivel de zgomot - 8.4

8.5

O alegere eficientă

Samsung AR12KSWSBWKNZE este un aparat de aer condiționat extrem de elegant, cu o formă triunghiulară, ce îl face mult mai eficient.

Vezi în magazin
User Rating: 3.09 ( 4 votes)

Samsung este unul dintre brandurile de top în ceea ce privește produsele it, electronice, electrocasnice, ceea ce conferă o încredere extraordinară când vine vorba de un produs sub această marcă. Chiar și gama de aparate de aer condiționat se remarcă atât printr-un design interesant, cât și prin specificații. Samsung AR12KSWSBWKNZE este unul dintre modelele ce face parte din noua gamă de sisteme de climatizare lansată de gigantul corean anul acesta. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3299 lei(verifică preț actualizat) sau poate fi achiziționat în rate lunare de 187 lei.

În ceea ce privește aspectul, Samsung ne propune o formă diferită de cea a modelelor de pe piață, și anume un design triunghiular, ce ajută la îmbunătățirea performanțelor, prin faptul că aerul rece circulă mai repede și mai amplu. Având o formă triunghiulară, spațiul de intrare este mai larg, astfel că poate trage mai mult aer, iar performanțele și eficiența sa cresc considerabil.

Dimensiunile unității interioare sunt de 826 x 261 x 261 mm, iar designul este unul extrem de elegant, ce completează rafinamentul unei încăperi. Are un afișaj discret, de tip LCD, ce indică temperatura din cameră.

Poze cu Samsung AR12KSWSBWKNZE

Samsung AR12KSWSBWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de 12000 BTU, face ca modelul Samsung să fie potrivit pentru o suprafață de maxim 35 mp, în cazul în care facem referire la o locuință sau maxim 30 mp în cazul unui birou.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 1060 W și A+ pentru încălzire, cu un consum de 1020 W. Sistemul de climatizare Samsung vine echipat cu un invertor digital, capabil de a menține temperatura dorită cu un consum minim de energie. În felul acesta se asigură confortul dorit pe o durată mai mare de timp, cu o cantitate minimă de energie.

Filtrul CareFilter HD 60 elimină praful, alergenii, dar și bacteriile, menținând aerul curat pe toată perioada funcționării.

Gama de funcții este extrem de bogată, oferind o paletă destul de variată de opțiuni, astfel încât poate satisface chiar și cele mai mari pretenții. Mai mult de atât, modelul vine echipat cu tehnologia Wi-Fi Ready, ce permite controlarea sistemului de climatizare direct de pe terminalul mobil. Imaginează-ți că poți seta temperatura dorită în casă, încă de când pleci de la birou. Cu siguranță ți-ar plăcea să găsești o temperatură adecvată atunci când ajungi acasă.

Nivelul de zgomot al unității interioare ajunge la 56 dB și este similar cu zgomotul din interiorul unei mașini.  

Kitul și serviciul de instalare nu sunt incluse în ofertă, dar pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • CareFilter HD 60,
  • design elegant,
  • Wi-Fi Ready

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat