Samsung AR12KSFPEWQNZE – un aparat de aer condiționat dotat cu filtru Full HD 60

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.6
Eficiență răcire/încălzire - 8.6
Nivel de zgomot - 8.1

8.4

O alegere înțeleaptă

Samsung AR12KSFPEWQNZE este un aparat de aer condiționat cu un design plăcut, ce vine echipat cu nenumărate filtre de purificare a aerului.

Vezi în magazin
User Rating: 2.35 ( 6 votes)

Samsung AR12KSFPEWQNZE este un aparat de aer condiționat ce are grijă ca verile tale să fie cât mai confortabile și mai răcoritoare. Acesta este unul dintre cele mai noi modele ale gigantului corean, dotat cu un sistem puternic de purificare a aerului, ceea ce înseamnă că nu îți asigură doar confortul, ci și un aer curat. Modelul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2399 lei(verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat este un model bine închegat, cu finisaje bine definite, ce atrage atenția prin bun gust și rafinament. Unitatea interioară are o suprafață albă lucioasă, accesorizată cu un afișaj de tip LED. Unitatea interioară are dimensiunile de 820 x 285 x 215 mm și o greutate de 8,2 kg.

Poze cu Samsung AR12KSFPEWQNZE

Samsung AR12KSFPEWQNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având o capacitate de răcire/încălzire de 12.000 BTU, aparatul de aer condiționat este potrivit pentru o cameră cu suprafața de maxim 35 mp în cazul în care este destinat unei locuințe sau pentru o suprafață de maxim 30 mp, în cazul în care este achiziționat pentru un birou. Vorbim de un model destul de econom, se încadrează în clasa de energie A+ pentru răcire, cu un consum de 1130 W și A pentru încălzire, cu un consum de 1220W.

Modelul Samsung vine echipat cu filtru Full HD 60, ce are grijă să mențină un aer proaspăt în cameră, eliminând chiar și particulele microscopice de praf. Important este ca filtrele să fie spălate la timp, pentru a beneficia de un aer cât mai curat . Însă este bine de știut că Samsung folosește mai multe tehnologii pentru purificarea aerului. Funcțiile cheie, includ filtre avansate pentru captarea prafului, dar și a bacteriilor, astfel că producătorul pune mare accent pe sănătatea și confortul utilizatorului.

În ceea ce privește funcțiile din dotare, producătorul corean ne propune o gamă destul de diversificată, astfel încât AC-ul poate fi utilizat chiar și pe timp de noapte sau în cazul în care se află și un copil în preajmă. Funcția Auto Clean previne acumularea umidității, prin simpla pornire a ventilatorului, chiar și în momentul în care dispozitivul este oprit. Rezultatul? O cameră uscată și curată. Funcția Sleep/Night mode este potrivită pentru nopțile toride, în care îți dorești să te odihnești și să îți încarci bateriile pentru a doua zi.

Serviciile de instalare nu sunt incluse în pachet, însă pot fi achiziționate de aici.

Nivelul de zgomot ajunge la 59 dB. Ca să îți faci o idee, 60 dB înseamnă echivalentul conversației care se aude pe fundal într-un restaurant. Asta însemană că nu avem de-a face cu cel mai silențios model de pe piață, dar nici cu cel mai zgomotos.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • filtru Full HD 60,
  • înveliș antibacterian

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat