Samsung AR12KSFHBWKNZE – un aparat de aer condiționat cu filtru Full HD

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.3
Nivel de zgomot - 8.3

8.5

O alegere eficientă

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, ce are grijă de confortul tău de zi cu zi.

Vezi în magazin
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Aparatul de aer condiționat a devenit o necesitate în ultimii ani de zile și asta datorită încălzirii globale. Temperaturile au crescut de la un an la altul, afectându-ne confortul de zi cu zi, dar și eficiența. Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de electrocasnice, ne propune un model bine pus la punct în ceea ce privește dotările sale. Este vorba de aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2549 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa și în rate lunare de 148 lei.

Unitatea interioară are un aspect elegant, alb, astfel încât se va încadra cu ușurință în orice decor, fie că vorbim de unul modern, fie că vorbim de unul vintage. Nu atrage atenția, decât prin mediul confortabil creat. Unitatea interioară are dimensiunile de 820 x 285 x 227 mm. În cazul în care te întrebi cu ce se diferențiază de alte modele, îți voi spune că avem de-a face cu un model extrem de econom. Dacă în mod normal o mare parte a modelelor de AC de pe piață consumă energie chiar și atunci când sunt în stare de repaus, ei bine modelul Samsung vine cu un tablou de control îmbunătățit, ce utilizează cantități minuscule de energie atunci când este oprit. Efectul? O economie mult mai mare față de un model convențional.

Poze cu Samsung AR12KSFHBWKNZE

Samsung AR12KSFHBWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o locuință, ce are între 24-35 mp sau pentru un birou cu suprafața cuprinsă între 20-30 mp. Practic ar fi ideam pentru un living. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 1270 W și în clasa A, pentru încălzire, cu un consum de 1000 W.

Faptul că este un model dotat cu tehnologia Inverter nu mai reprezintă o noutate, de anul acesta toate aparatele de aer condiționat dețin această caracteristică, ce ajută diminuează consumul de energie comparativ cu modelele convenționale mai vechi. Tehnologia Inverter reduce fluctuațiile, menținând o temperatură constantă în interiorul încăperii.

Pentru ca aerul să fie cât mai proaspăt și mai curat, modelul Samsung încorporează un filtru Full HD, ce elimină chiar și cele mai mici particule de praf. Curățarea filtrului este extrem de ușoară. Se spală sub jet de apă călduță, se usucă și se reintroduce în unitatea interioară. Învelișul antibacterian colectează particule de praf, dar și bacteriile nedorite. De acum, folosirea aparatului de aer condiționat nu va mai fi un pericol pentru sănătatea utilizatorului.

În ceea ce privește funcțiile, AC-ul dispune de o gamă destul de variată, astfel că vei putea seta o funcție corespunzătoare fiecărui moment al zilei, cât și al nopții, iar confortul tău va fi asigurat. Funcția de dezumidificare are grijă să elimine umezeala din cameră, pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor nedorite. Sleep/Night Mode, este potrivită pentru nopțile toride de vară, ce te împiedică să te odihnești bine. Îți asigură temperatura ideală pentru o noapte confortabilă și odihnitoare, astfel încât dimineața să fii pregătit pentru a face față unei zile plină de provocări.

Este un aparat de aer condiționat destul de silențios, cu o unitate interioară, ce atinge numai 59 dB.

Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de energie răcire A++
  • protecție împotriva alergiilor,
  • Filtru Full HD,
  • design elegant

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat