Samsung AR12JSPFAWKNEU – aparatul de aer condiționat ultra premium

Cum temperaturile ridicate deja și-au făcut apariția și par să crească pe zi ce trece, ai început probabil să cauți un aparat de aer condiționat. De calitatea acestuia depinde confortul tău, așa că investiția într-un model de calitate îți va oferi cele mai bune condiții pentru a face față caniculei. Samsung AR12JSPFAWKNEU este unul dintre cele mai performante aparate din momentul actual, coreenii reușind să se facă remarcați și pe acest segment de piață. Are un preț de aproximativ 3599 lei (verifică preț actualizat), fiind unul foarte performant, dar în același timp și unul dintre cele mai scumpe de pe piață.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul unității interioare este unul gândit în detaliu pentru a servi dotărilor tehnice, fiind în același timp potrivit pentru orice cameră datorită aspectului simplu. Astfel, unitatea are carcasa în formă triunghiulară, permițând integrarea unui ventilator mai mare. Răcirea este astfel mult mai puternică, aerul putând circula mai repede, mai departe și mai amplu. Marginile rotunjite și finisajul Crystal Gloss din material transparent oferă o eleganță superioară. Aparatul are dimensiunile de 936 x 267 x 264 mm, fiind unul destul de mare, iar, spre deosebire de alte modele, capacul este ușor de deschis și permite demontarea rapidă a filtrului, pentru curățare.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR12JSPFAWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul de filtrare este unul foarte avansat, fiind ionic și având o eficiență Full HD. Prin urmare, filtrul are efect antibacterian, antialergic și antivirus, oferind un mediu sănătos și fiind foarte potrivit pentru persoanele cu alergii. Pentru a păstra eficiența pe termen lung, aparatul efectuează automat funcția de curățare după fiecare folosire, astfel interiorul unității este mereu uscat, evitându-se acumularea de bacterii și mucegai.

La nivel tehnic, modelul este dotat cu un compresor cu inverter, având astfel o funcționare mai eficientă și mai economică. Capacitatea de răcire de 12000 BTU este foarte bine pusă în valoare de distribuirea uniformă a aerului și puterea mare a ventilatorului. Eficiența este una ridicată, aparatul putând face față unor temperaturi extreme. Temperatura maximă de exterior este de 46 de grade, în timp ce temperatura minimă este de -15 grade. Este de apreciat faptul că, indiferent de modul de folosire, aparatul reușește să păstreze un nivel foarte redus de energie, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++. Facturile vor fi astfel mult mai mici, ajutându-te să economisești o sumă considerabilă pe termen lung.

Aparatul este dotat cu programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, pentru noapte etc., remarcându-se faptul că aparatul poate fi controlat prin wireless, cu ajutorul unei aplicații. În același timp, telecomanda oferă un control foarte bun, având butoanele plasate intuitiv și afișând pictograme expresive.

În ceea ce priveşte nivelul de zgomot, acesta poate ajunge până la 58 dB, fiind unul destul de ridicat pentru un aparat premium.

Capacitatea mare de răcire și acoperire, consumul foarte redus și filtrul antialergic oferă, însă, un avantaj considerabil în fața unor modele mai ieftine.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv pentru unitatea interioară
  • capacitate mare
  • consum redus, de clasă A++
  • filtru Full HD avansat

Contra:

  • Kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 9

9.1

Ideal pentru verile toride

Samsung AR12JSPFAWKNEU este un aparat de aer condiționat, dotat cu tehnologia Inverter, dar și cu o serie de filtre, ce îți asigură un aer curat, dar și un consum redus.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat