Samsung AR12JSFPEWQNZE – temperatura potrivită în orice moment

Pentru mulţi dintre noi, confortul în propria casă este foarte important întrucât ne ajută să ne relaxăm şi să ne revenim după o zi grea de muncă. Şi cum altcumva putem face asta decât atunci când avem parte de un mediu ambiant plăcut, mai ales de o temperatură optimă? Astfel, un aparat de aer condiţionat este ceea ce ai nevoie, atât în zilele caniculare de vară cât şi în cele geroase de iarnă, astfel având parte de temperatura dorită în locuinţa ta cât şi de o atmosferă mai plăcută. Samsung îţi propune modelul de aparat de aer condiţionat AR12JSFPEWQNZE, un device modern ce se potriveşte de minune oricărei încăperi datorită eleganţei designului. Samsung AR12JSFPEWQNZE este un aparat de aer condiţionat ce poate fi achiziţionat din magazinele de profil sau din mediul online la un preţ de aproximativ 2549 lei (verifică preț actualizat), un preţ mediu pentru un astfel de aparat. Dacă aceste aspecte nu te-au convins să îl achiziţionezi, trebuie să mai ştii că are o greutate a unităţii interioare de 8 kg şi o dimensiune de 820 x 285 x 215 mm, astfel că îl poţi poziţiona în orice loc al casei pentru a fi văzut ca şi un obiect de decor. Tot ce mai rămâne de făcut este să iei decizia potrivită.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

După cum spuneam, eleganţa acestui aparat este dată de designul delicat de culoare albă ce vine în contrast cu panoul de control lucios de culoare violet închis, deci se va potrivi de minune fiecărei locuinţe.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR12JSFPEWQNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte performanţele, acest aparat de aer condiţionat are o capacitate de răcire de 11942 BTU şi de încălzire de 13648 BTU. Un dezavantaj ar fi acela că nu vei putea folosi aparatul în încăperi foarte mari, industriale, dar este perfect pentru o locuinţă, fie un apartament sau o casă. Consumul de energie este unul economic, fapt ce reiese din clasa de eficienţă energetică în care se încadrează. Astfel, pentru răcire aparţine clasei de energie A+, iar pentru încălzire, clasei A.

Filtrul de tip Full HD va garanta un aer curat şi proaspăt în întreaga încăpere întrucât, datorită filtrării îmbunătăţite, elimină chiar şi cele mai fine particule de praf. Un alt avantaj al acestui aparat de aer condiţionat se referă la capacitatea rapidă de a ajunge la temperatura setată. Acest fapt se datorează modului Turbo Cooling pe care îl poţi folosi atunci când doreşti să ai răcoare în încăperea ta.

Pentru a putea controla aparatul, ai la dispoziţie funcţii precum cea de ventilare, de auto restart, timer sau sleep/night mode. În acest sens, vei stabili când anume să pornească aparatul sau îl setezi să funcţioneze în modul special destinat atât timp cât vei dormi. Pentru a păstra un aer curat, lipsit de umiditate, vine dotat şi cu funcţia de dezumidificare, iar pentru curăţarea proprie îţi stă la dispoziţie funcţia de auto curăţare. În acest sens, vei avea un mediu ambiant proaspăt şi un aparat curat şi purificat.

Ca şi dezavantaj, ar putea fi faptul că pentru instalare acesta nu are inclus kitul special, dar poţi rezolva acest aspect cu ajutorul unor firme de profil. Zgomotul unităţii interioare este de 58 dB, ceea ce înseamnă că vei beneficia de un aparat nu foarte zgomotos, care nu te va deranja în activităţile curente.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de răcire acceptabilă
  • dotat cu tehnologii inovative şi filtre de curăţare a aerului performante
  • clasa energetică de consum A+

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 8.7

9

Pentru verile toride

Samsung AR12JSFPEWQNZE este un aparat de aer codiționat ce are grijă să te răcorească în zilele toride de vară și să te încălzească iarna.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat