Samsung AR12JSFNCWKNZE – aparatul de aer condiționat ultra performant

Dacă ar fi să ne gândim la proprietățile ideale ale unui aparat de aer condiționat pentru apartament,  acestea ar include o capacitate suficientă de răcire, un filtru avansat pentru curățarea aerului și a aparatului, precum și tehnologii care să asigure un randament bun și un consum mic și un nivel redus de zgomot. Samsung AR12JSFNCWKNZE este un aparat care se prezintă foarte bine pe toate aceste aspecte, fiind unul dintre cele mai performante modele de pe piață. Are un preț de aproximativ 2650 lei (verifică preț actualizat), fiind unul destul de scump, dar meritându-și fiecare leu. Vei găsi alte modele mai ieftine cu aceeași putere, dar diferența în cazul de față este dată de eficiența susținută pe toate nivelele și consumul foarte redus.

Aparatul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco. 

Designul unității interioare se remarcă prin carcasa cu formă triunghiulară și marginile rotunjite, forma acesteia permițând circularea mai rapidă a aerului, iar zona de intrare mărită permite absorbirea unei cantități mult mai mari de aer din interior. Acesta este de altfel sistemul de funcționare ideal pentru un aparat de aer condiționat. Spre exemplu, în cazul răcirii, aerul cald din cameră este absorbit și transmis spre unitatea exterioară, în cazul de față performanța fiind sugerată în cazul ambelor unități de dimensiunile reduse. Astfel, unitatea interioară măsoară doar 750 x 249 x 246 mm, iar cea exterioară 720 x 548 x 265 mm.

Kitul de instalare nu este inclus în preț, dar îl poți găsi aici.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR12JSFNCWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Compresorul cu inverter asigură o funcționare eficientă, silențioasă și economică, acesta fiind astfel unul fără perii, iar randamentul său este unul ridicat. Temperatura dorită este atinsă într-un timp scurt, aerul fiind distribuit uniform pe toată suprafața camerei, capacitatea maximă fiind de 12000 BTU. În cazul în care vrei ca aerul să fie răcit sau încălzit în timpul minim, ai la dispoziție modul Fast Cool.

Pentru reducerea consumului, atunci când temperatura dorită este atinsă, aparatul pornește automat funcția de menținere a acesteia și de funcționare economică. Nivelul de zgomot pentru unitatea interioară rămâne însă destul de mare, putând atinge valoarea de 58 dB.

Printre programele disponibile se numără unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru noapte etc., fiecare program putând fi personalizat în detaliu prin intermediul telecomenzii. Totul este gândit astfel încât confortul tău să fie maxim.

Un aspect foarte important este prezența filtrului Full HD. Acesta are funcții anti-bacteriene, anti-alergice și anti-virus, prevenind în același timp și apariția mirosurilor neplăcute. Aparatul crește calitatea aerului evacuat, acesta fiind foarte curat și potrivit chiar și pentru persoanele cu alergii. În același timp, aparatul are funcții de autocurățare prin care elimină acumularea de praf și își păstrează astfel eficiența.

Nu în cele din urmă, aparatul se încadrează în clasa energetică de răcire A++ și are un consum foarte mic, acesta fiind rezultatul tehnologiilor și compresorului avansat integrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design adaptat utilității
  • capacitate mare de răcire
  • tehnologii performante
  • filtru Full HD
  • consum redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 9

9

Pentru verile toride

Samsung AR12JSFNCWKNZE este un model ultra performant, care aduce în discuție toate aspectele importante pentru un astfel de aparat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat