Samsung AR12HSSFAWKNEU – cu Smart Wi-Fi și Digital Inverter

Cu toții iubim vara, mai puțin momentele caniculare, în care căutăm cu ardoare un colțișor unde ne-am putea răcori puțin. Și dacă până acum vremea s-a dovedit a fi capricioasă, ei bine această poveste nu va mai dura mult. Ploile vor fi înlocuite de temperaturi ridicate, ce ne vor afecta confortul de zi cu zi. De aceea este esențial să luăm toate măsurile de precauție, pentru a ne asigura confortul necesar în lunile de vârf ale verii și nu numai. În momentul de față cea mai bună soluție atât pentru locuințe, cât și pentru spațiile comerciale este aparatul de aer condiționat. De aceea am ales ca astăzi să discutăm despre modelul Samsung AR12HSSFAWKNEU. Are un preț de aproximativ 2860 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mic, însă având în vedere că discutăm despre un produs premium, cu siguranță acest aspect îl justifică.

În primul rând modelul atrage printr-un design impecabil, extrem de elegant și rafinat. Ca și marea majoritate a aparatelor de climatizare de pe piață, și acesta este realizat pe o nuanță de alb, ce cu siguranță impresionează prin bun gust și delicatețe. În partea de jos se poate distinge un display mic, de tip LED, ce afișează gradele din cameră, pe care le puteți modifica destul de ușor utilizând telecomanda cu display.   Modelul este construit în formă triunghiulară, pentru a asigura o răcire mai puternică, pe o suprafață mult mai mare. Dimensiunile sale sunt destul de rezonabile, unitatea interioară cântărește 12,5 kg, iar cea exterioară 35 kg, ceea ce înseamnă că se va impune prin discreție indiferent unde va fi montat.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSSFAWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung AR12HSSFAWKNEU dezvoltă o capacitate de răcire de 11942 BTU, cu un consum de 940 W și o capacitate de încălzire de 13648 BTU, cu un consum de 1050 W. Potrivit numărului de BTU, aparatul de aer condiționat poate face față fără probleme unei suprafețe de aproximativ 30-35 mp.

În urma testelor efectuate, modelul se încadrează în categoria A++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce înseamnă un consum destul de avantajos, prin urmare și o factură la energia electrică destul de decentă. Este bine de știut faptul că vine la pachet și cu tehnologia Digital Inverter,  ce menține temperatura dorită în încăpere, fără a mai fi necesară oprirea și pornirea frecventă a aparatului de climatizare, reușind în felul acesta să consume mai puțină energie.

În ceea ce privește funcțiile, modelul încorporează o gamă destul de vastă, ce cu siguranță reușește să satisfacă până și cel mai pretențios utilizator: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru a regla nivelul de umiditate din încăpere, Smart Wi-Fi – permite controlarea aparatului din orice locație cu wireless, Good Sleep – pentru un somn odihnitor pe timp de caniculă, Quiet Mode – pentru momentele în care vrei să nu fii deranjat, Virus Doctor și Anti Bacteria – vor avea grijă să țină microbii și posibilele alergii la distanță.

Deși dispune de funcții ce au grijă ca alergenii să nu producă probleme, aparatul de aer condiționat dispune și de filtre ce îl vor ajuta în acest sens. Easy Full HD filtrează chiar și cele mai fine particule de praf, astfel că aerul va fi mult mai curat și mai proaspăt.

Nivelul de zgomot atins este unul destul de mic, mai exact unitatea interioară ajunge la 39 dB, iar cea exterioară ajunge la 46 dB. Modelul Samsung nu vine împreună cu sistemul de instalare, însă îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Good Sleep,
  • Smart Wi-Fi,
  • Virus Doctor,
  • are Digital Inverter

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR12HSSFAWKNEU este un aparat de aer condiționat echipat cu nenumărate funcții, ce cu siguranță vor reuși să satisfacă chiar și cel mai pretențios utilizator.

User Rating: 2.36 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat