Samsung AR12HSFSAWKNZE – cu Smart Wi-Fi și Digital Inverter

Vara bate la ușă și din păcate și anul acesta se anunță grade destul de ridicate pentru lunile de vârf. Dacă până acum câțiva ani nu eram de acord cu aparatele de aer condiționat, datorită bacteriilor ce se dezvoltau din cauza umezelii, mă bucur să observ că în ultima perioadă producătorii au rezolvat problema aceasta, lansând pe piață produse tot mai performante și mai eficiente. Samsung AR12HSFSAWKNZE este un astfel de produs, ce convinge nu doar printr-un design impecabil, ci și prin calitățile sale de necontestat. Are un preț de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un aspect modern, ce cu siguranță va fi pe placul tău.

Designul este unul inovator, în formă de triunghi, pentru a îmbunătăți performanțele aparatului de aer condiționat, făcând aerul rece să circule mult mai rapid și pe o suprafață mult mai mare. În partea inferioară încorporează și un display de tip LCD, ce afișează gradele din cameră, dar și modul de funcționare. Telecomanda utilizată este un model intuitiv, ce nu creează probleme nici măcar celor ce nu sunt mari iubitori de tehnologie. Modelul este complet alb, cu dimensiuni destul de mici, unitatea interioară cântărește 9,5 kg și are dimensiunile de 826 x 260 x 275 mm, iar cea exterioară cântărește 29,5 kg. Având în vedere dimensiunile sale destul de mici, pot spune că va fi o prezență discretă și rafinată pe unul dintre pereții locuinței voastre.

Designul curbat al aparatului de aer condiționat, îi conferă un aspect premium, ceea ce înseamnă că se va potrivi perfect unui decor modern.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSFSAWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSFSAWKNZE are o capacitate de răcire de 11942 BTU, cu un consum de 3500 W și o capacitate de încălzire de 13648 BTU, cu un consum de 4000 W. După numărul de BTU, ne putem da seama că vorbim de un aparat de aer condiționat potrivit pentru o locuință nu foarte mare, mai exact una cu 2 camere sau pentru un sediu ce nu depășește 40 mp. Aparatul de climatizare este încadrat în clasa de energie A++, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire.

Având în vedere că modelul este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, este bine de știut că aceasta menține temperatura dorită fără ca aparatul să mai fie oprit sau pornit în mod frecvent, în felul acesta reducându-se consumul de energie. Noua tehnologie asigură confortul oricărui cămin pentru o perioadă mai lungă de timp, dar utilizând o cantitate mult mai mică de energie față de modelele convenționale.

În ceea ce privește funcțiile, gigantul corean are grijă să își echipeze aparatul de aer condiționat cu o gamă variată de produse: Sleep/Night mode – pentru un somn relaxant și odihnitor chiar și în nopțile cele mai fierbinți de vară, Dezumidificare – ideal pentru a evita umiditatea excesivă ce poate produce mucegai, funcția de Smart Control Wi-Fi, ce vă permite să verificați de la distanță funcțiile aparatului, putând totodată să îl și programați(trebuie doar să aveți o rețea wireless, pentru a putea trimite comenzile dorite, aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele ce folosesc iOS, cât și pentru cele cu Android și nu în ultimul rând funcția pentru Utilizator unic –  ce folosește compresorul la o capacitate foarte mică, diminuând consumul de energie, dar oferind în același timp un ambient răcoros.

Modelul Samsung încorporează sistemul Smart Check, ce vă ajută să monitorizați în mod automat erorile, putând să le depistați din timp, și totodată oferă și o soluționare rapidă, printr-o aplicație pentru smartphone-uri, în felul acesta nu vei mai pierde timp să îți amintești unde ai pus manualul cu instrucțiuni.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern, elegant,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • 12000 BTU,
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • afișaj LCD,
  • al 6-lea simț

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR12HSFSAWKNZE este unul dintre modelele recent lansate de producătorul corean, ce putem spune că întrece orice așteptări, atât din punct de vedere al designului, cât și al specificațiilor.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. …acum 5.07.2015…la un an de la articol si vreo 2 de la iesirea pe piata,conform teoriei romanesti a vechimii vinului, pretul actualizat la un model vechi de 2 ani este…2890 ron…la oferta !!! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat