Samsung AR12HSFNCWKNZE – pentru o vară confortabilă

A început vara și deja te gândești că în curând vor începe să urce temepraturile în termometru? Nu este neaparăt necesar să te afecteze acest aspect, atâta timp cât ai ceva mai multă grijă și te pregătești din timp. Cum poți face asta? Simplu, instalând un aparat de aer condiționat îți vei asigura confortul necesar nu doar pe perioada verii, ci chiar și în zilele geroase de iarnă, când ai nevoie de o locuință călduță și primitoare. Pregătindu-te din timp ai toate șansele ca aparatul de aer condiționat să fie instalat în maxim 2 zile, însă cu cât înaintăm către jumătatea verii și temperaturile cresc, cu atât va dura mai mult instalarea, datorită listei lungi de solicitări. Un model interesant de aparat de aer condiționat este și Samsung AR12HSFNCWKNZE, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), oferind utilizatorului toate specificațiile necesare pentru a avea confortul dorit.

Având în vedere că vorbim de un aparat de aer condiționat ce face parte din cea mai recentă gamă Samsung, este evident că discutăm de un model modern conceput, elegant, realizat cu mult stil. Cu un design unic în formă de triunghi, aparatul de ar condiționat a fost conceput în acest fel pentru a a-i fi îmbunătățite performanțele. În felul acesta aerul rece circulă mai rapid, pe o suprafață mai mult mai mare. Din câte se poate observa modelul este disponibil în varianta pe alb, astfel că se va încadra perfect oricărui decor, reușind să fie o prezență discretă în orice încăpere. Încorporează un display de tip LED, unde veți putea observa gradele din cameră și funcția activată. Unitatea interioară cântărește 9,5 kg, iar cea exterioară 29,5 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSFNCWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung AR12HSFNCWKNZE este un model cu o capacitate de răcire de 11942 BTU, ce asigură un consum de 3500 W și o capacitate de încălzire, cu un consum de 400 W. Din punct de vedere al numărului de BTU, modelul se va descurca excelent să acopere o suprafață de aproximativ 40 mp sau mai bine zis o garsonieră sau un apartament cu 2 camere. În ceea ce privește testele de eficiență energetică, aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa A+ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce înseamnă o factură decentă la curentul electric.

Având în vedere că modelul vine echipat cu tehnologia Digital Inverter, veți avea o temperatură constantă în casă, fără a mai fi nevoie oprirea și pornirea compresorului, însă acest lucru se va întâmpla cu un consum mult mai mic de energie față de modelele non-inverter.

Dacă până acum câțiva ani exista o problemă la aparatele de aer condiționat și anume faptul că dezvoltau bacterii și microbi, în prezent acest disconfort a fost înlăturat, datorită filtrelor cu care este dotat aparatul de aer condiționat. În cazul acesta este vorba despre filtrul Easy Filter, ce elimină praful alergenii și bacteriile, prin urmare veți avea un aer mult mai curat și mai răcoros în locuință.

Pe partea de funcții, modelul Samsung etalează o gamă foarte variată, și anume: Sleep/Night mode – pentru un somn odihnitor și nopți liniștite și răcoroase, Timer – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului, Smart Check – pentru monitorizarea automată a erorilor, Smart Wi-Fi – pentru a putea controla de la distanță aparatul tot ce aveți nevoie este o rețea wireless, modul Utilizator Unic – utilizează compresorul la o capacitate redusă diminuând consumul de energie.

Nu este nici zgomotos, atinge un nivel de 56 dB pentru unitatea interioară și 62 dB pentru unitate exterioară, ceea ce înseamnă că nu deranjează în cazul în care este pus în funcțiune atunci când doriți să vă odihniți. Nu vine la pachet cu kit de instalare, dar îl puteţi comanda aici.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design elegant,
 • Sleep/Night mode,
 • afișaj LED,
 • Inverter,
 • Smart Wi-Fi

Contra:

 • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR12HSFNCWKNZE este un aparat de aer condiţionat cu funcţie Smart Wi-Fi ce vă permite să îl controlaţi de la distanţă.

User Rating: 3.25 ( 2 votes)

2 comentarii

 1. Am cumparat un aparat de aer conditionat si vibreaza unitatea externa, SAMSUNG AR12JSFNCWKNZE , achizitionat de la Flanco , firma Depanero care la montat ma amina cu rezolvarea problemei , ce pot face?

  • Bună Cătălin,
   Încearcă să iei legătura și cu cei de la Flanco, să le comunici problema ta și vezi ce soluție îți propun. Și în cazul în care nu au trecut cele 30 de zile de la achiziționarea lui, poți returna produsul fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat