Samsung AR12FSFTKWQXZE – te va răcori toată vara

Dacă vremea capricioasă încă îți dă bătăi de cap, ei bine se pare că acest aspect nu va mai dura mult și vom duce dorul acestor ploi răcoritoare în vara aceasta. Cel puțin asta anunță meteorologii, că vom avea parte de o vară extrem de călduroasă, cu temperaturi exagerat de mari. De aceea probabil s-a și diversificat atât de mult gama de aparate de aer condiționat în ultima perioadă. Este esențial pentru sănătatea noastră să ne creem condițiile necesare pentru a putea face față temperaturilor ridicate. Un model ce atrage atât prin design, cât mai ales prin calități este și aparatul de aer condiționat Samsung AR12FSFTKWQXZE. Are un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizatși vine pregătit pentru a face față oricărei provocări pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Din punct de vedere al designului putem spune că vorbim de un produs din gama premium a producătorului, elegant, modern, rafinat. Este conceput pe o nuanță de alb, pentru a se potrivi oricărui cămin, de la cele mai simple, până la cele mai extravagante. Aparatul de aer condiționat va fi o prezență discretă în orice încăpere. Afirm acest lucru nu numai datorită designului său, ci și datorită dimensiunilor sale destul de mici, greutatea unității interioare de 8,2 kg și greutatea unității exterioare de 30 kg. Frumusețea delicată a acestui model atrage prin simplitate și mult bun gust.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR12FSFTKWQXZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung AR12FSFTKWQXZE este un model ce asigură o capacitate de răcire de 12000 BTU, cu un consum de 3500 W și o capacitate de încălzire de 12000 BTU, cu un consum de 4000 W.

Este bine de știut că ia calificative destul de bune pentru eficiența la răcire/încălzire, mai exact este încadrat în clasa A+, de unde putem deduce faptul că va avea un consum de energie moderat.

Dacă mai punem la socoteală că încorporează și tehnologia inversorului inteligent Inverter, ce utilizează mult mai puțină energie decât modelele convenționale, atunci cu siguranță modelul Samsung va fi pe placul celor mai pretențioși utilizatori. Cum funcționează de fapt Inverter? Prin faptul că odată ajuns la temperatura dorită în cameră, compresorul nu se mai oprește, ci doar i se reduce consumul la maxim, menținându-se în felul acesta temperatura potrivită în cameră.

Filtrele au un rol esențial în ceea ce privește funcționarea unui aparat de aer condiționat în interiorul unui cămin și vă voi lămuri îndată de ce. Dacă până acum câțiva ani foarte mulți dintre noi nici nu vroiam să auzim de acest gen de electrocasnice pentru că dezvoltau tot felul de virusuri și bacterii, iată că în prezent producătorii și-au învățat lecția și acordă o mare importanță acestui aspect, mai precis modelul acesta vine echipat cu: un filtru HD complet, ce vă asigură curățenia și prospețimea camerei, înlăturând chiar și cele mai fine particule de praf, transformând aerul poluat în aer curat, ce vă va energiza(curățarea filtrului se face sub jet de apă), strat protector antibacterian, ce permite colectarea virusurilor invizibile și funcția de curățare automată, ce păstrează ventilatorul în funcțiune chiar și după ce ați oprit echipamentul, reușind în felul acesta să mențină unitatea interioară uscată, prevenind apariția mucegaiului sau a microbilor.

Nici la capitolul funcții, aparatul de climatizare nu stă mai rău, dispunând de: funcția Sleep/Night mode – pentru un somn liniștit și răcoros, Funcția Turbo – pentru o răcire/încălzire într-un timp foarte scurt, modul silențios, Timer – pentru a-i putea programa pornirea/oprirea, etc.

De acum verile toride sau iernile geroase nu se vor mai simți în interiorul locuinței tale, unde vei avea temperatura potrivită, însoțită de confortul dorit. Fiindcă nu vine cu kit de instalare inclus în pachet, ar fi bine să te orientezi către unul separat. Aici poți găsi varianta potrivită.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • consum extraordinar de mic,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A+,
  • filtru HD

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR12FSFTKWQXZE este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, ce va fi o prezență discretă în interiorul unei locuințe modern amenajate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat