Samsung AR09KSWSBWKNZE – un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.3
Eficiență răcire/încălzire - 8.6
Nivel de zgomot - 8.2

8.4

O alegere inspirată

Samsung AR09KSWSBWKNZE este un aparat de aer condiționat cu un design triunghiular, modern, ce se dovedește a fi extrem de eficient.

Vezi în magazin
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Samsung AR09KSWSBWKNZE este unul dintre sistemele de climatizare de top din noua gamă lansată de producătorul corean și poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3199 lei(verifică preț actualizat) sau la un preț mai avantajos dacă îl prinzi la reducere. Îl poți achiziționa chiar și în rate lunare a câte 178 lei.

Din punct de vedere al designului, Samsung ne propune o formă unică pe piața aparatelor de aer condiționat, cea triunghiulară, ce se pare că îi îmbunătățește performanțele produsului în mod considerabil. Aerul rece va circula mai repede, pe o suprafață mult mai mare, astfel că se va dovedi mult mai eficient comparativ cu alte modele ce au aceleași specificații.

Modelul dispune de un afișaj de tip LCD, ce indică temperatura din cameră, însă acesta este vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Unitatea interioară cântărește 9,5 kg și are dimensiunea de 826 x 261 x 261 mm. Este complet albă și nu necesită un spațiu prea mare pentru a fi montat.

Poze cu Samsung AR09KSWSBWKNZE

Samsung AR09KSWSBWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate de 8530 BTU pentru răcire și 10920 BTU pentru încălzire, ceea ce îl face potrivit pentru o încăpere cu o suprafață de maxim 25 mp în cazul în care este vorba despre o locuință sau maxim 22 mp, în cazul în care discutăm despre un birou.

Aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de eficiență A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă că are un consum mai mic atunci când este folosit pe timpul verii. Având în vedere că face parte din noua generație lansată de producător, nu cred că mai reprezintă o noutate pentru cineva faptul că modelul dispune de tehnologia Inverter(ideală pentru un consum mai mic), în condițiile în care toate modelele actuale beneficiază de ea.

Ceea ce reprezintă o noutate, pot spune că este Filtrul Full HD 60, ce are grijă ca aerul din încăpere să fie în permanență proaspăt, astfel încât nici măcar cele mai fine particule de praf să nu îi reziste. Mai mult de atât, modelul dispune chiar și de o protecție antibacteriană și o protecție împotriva alergiilor, ce mențin bacteriile și alergenii la distanță. Important este ca aceste filtre să fie curățate periodic și schimbate la timp, pentru ca eficiența lor să fie maximă.

Wi-Fi control îți permite să deții controlul aparatului de aer condiționat direct de pe device-ul mobil, prin urmare poți seta temperatura dorită în locuință de până să ajungi acasă, în felul acesta vei avea confortul dorit de cum deschizi ușa.

În ceea ce privește funcțiile, sistemul de climatizare vine echipat cu o gamă suficient de generoasă, încât să asigure confortul utilizatorului pe toată durata funcționării sale.

Nivelul de zgomot este unul mediu, 54 dB, ceea ce însemnă că se apropie de zgomotul de fundal dintr-un restaurant.

Kitul și serviciul de instalare nu sunt incluse în oferta producătorului, însă pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • design elegant,
  • filtru Full HD,
  • Wi-Fi control

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat