Samsung AR09KSFPEWQNZE – pentru că vara poate fi confortabilă și răcoroasă

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8.2

8.1

O alegere inspirată

Samsung AR09KSFPEWQNZE este un aparat de aer condiționat ce asigură un raport calitate-preț extrem de avantajos, iar confortul este garantat.

Vezi în magazin
User Rating: 2.93 ( 2 votes)

Ușor, ușor ne apropiem de cel mai călduros anotimp al anului, însă de această dată putem fi pregătiți chiar și pentru a face față unor temperaturi amețitoare. Prin instalarea unui aparat de aer condiționat eficient, va poate deveni extrem de prietenoasă. Iar eficient nu înseamnă neapărat scump. Samsung AR09KSFPEWQNZE poate fi un bun exemplu în acest sens. Îl poți găsi în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2299 lei(verifică preț actualizat) sau îl poți achiziționa în rate lunare de 114 lei.

Din punct de vedere al designului, să nu uităm că vorbim de un brand ce pune accent pe această caracteristică, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un model elegant, ce se distinge prin rafinament și bun gust. Unitatea interioară este realizată pe o nuanță de alb, pentru a fi o prezență discretă, dar eficientă, pentru orice încăpere.

Poze cu Samsung AR09KSFPEWQNZE

Samsung AR09KSFPEWQNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că modelul Samsung este potrivit pentru o suprafață de 18-25 mp, în cazul în care alegerea se face pentru uzul casnic sau 14-22 mp, în cazul în care alegerea este pentru un birou.

Modelul este fratele mai mic al lui Samsung AR12KSFPEWQNZE și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ pentru răcire, cu un consum de 780 W și clasa de eficiență energetică A pentru încălzire, cu un consum de 910 W. La aceste rezultate contribuie bineînțeles și tehnologia Inverter, care nu mai este o noutate în ceea ce privește sistemele de climatizare. În prezent, noua generație vine echipată cu această tehnologie, ce reduce considerabil costurile cu energia electrică. Mai exact Inverter are capacitatea de a menține temperatura setată în cameră, prin faptul că odată ce se atinge temperatura dorită, compresorul funcționează în continuare, însă se reduce consumul de energie la minim.

Modelul vine cu un filtru Full HD 60, un filtru de înaltă densitate, ce asigură un aer proaspăt în cameră pe toată durata funcționării sistemului de climatizare. Filtrul are capacitate de a înlătura chiar și cele mai fine particule de praf, cu condiția ca acesta să fie curățat periodic sub jetul de apă.

În ceea ce privește gama de funcții, aparatul de aer condiționat al coreenilor vine echipat cu cele mai importante, și anume: Dezumidificare(potrivită pentru a controla nivelul de umiditate și a împiedica dezvoltarea mucegaiului), Sleep/Night mode (pentru nopți liniștite și odihnitoare), funcția Turbo(pentru momentele în care îți dorești atingerea unei anumite temperaturi în timp record), Single User Mode(utilizează mai puțin din capacitatea compresorului, oferind un mediu confortabil, cu un consum reduc de energie), Auto Restart și funcția de încălzire.

Nu este cel mai silențios model de pe piață, însă nici nu se numără printre modelele prea zgomotoase, unitate interioară atinge un nivel de zgomot mediu, de 56 dB.

Kitul și serviciul de instalare nu sunt incluse în prețul aparatului, însă le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A+,
  • design elegant,
  • filtru Full HD,

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat