Samsung AR09KSFHBWKNZE – un aparat de aer condiționat din clasa A++

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.2
Eficiență răcire/încălzire - 8.2
Nivel de zgomot - 8.1

8.5

O alegere eficientă

Samsung AR09KSFHBWKNZE este un aparat de aer condiționat potrivit pentru un dormitor sau un birou de dimensiuni reduse, ce are grijă să îți asigure confortul necesar.

Vezi în magazin
User Rating: 4.3 ( 1 votes)

Tocmai te-ai mutat în casă nouă și vrei să îți asiguri confortul atât pe timpul verii când temperaturile urcă destul de mult în termometre, cât și pe timpul iernii, când frigul ne dă dureri de cap? Sau poate pur și simplu te-ai săturat de fluctuațiile de temperatură extrem de mari din cele două anotimpuri? Soluția este la îndemâna ta. Aparatul de aer condiționat Samsung AR09KSFHBWKNZE este un model eficient, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2449 lei(verifică preț actualizat), un preț nu chiar mic, dar având în vedere că discutăm despre unul dintre cele mai importante branduri producătoare de electronice și electrocasnice de pe piață, nu pot spune că sunt surprinsă de acest aspect.

Aparatul de aer condiționat are o unitate interioară pe o nuanță de alb, astfel încât se încadrează ușor în orice locuință sau birou, indiferent de amenajările interioare. Cu finisaje bine conturate, modelul Samsung reușește să se remarce cu ușurință dintr-o gamă destul de bogată de AC-uri. Dispune de un afișaj de tip LCD și pare destul de ușor de utilizat. Unitatea interioară este de 820 x 285 x 215 mm, mult mai mică față de alte modele cu caracteristici similare.

Poze cu Samsung AR09KSFHBWKNZE

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea aparatului de aer condiționat este de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru a face față unei camere de 18-25 mp sau în cazul unui birou, ar fi potrivit pentru o suprafață cuprinsă între 14-22 mp. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă un consum cu aproximativ 20% mai mic față de un model convențional. Mai mult de atât modelul Samsung reduce costurile prin tehnologia de control îmbunătățită, ce ajută, ca în momentul în care AC-ul este oprit, acesta să consume o cantitate infimă de energie.

Gama de funcții este destul de bogată și diversificată, ceea ce înseamnă că temperatura dorită va fi asigurată cu ușurință, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Funcția Turbo, este potrivită pentru momentele în care îți dorești o răcire rapidă. Dezumidificarea nu permite umidității să persiste în locuință, ceea ce împiedică dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului. Gigantul corean echipează aparatul de aer condiționat și cu o serie de filtre și funcții de curățare și protecție împotriva microbilor și a alergenilor. Dacă până acum ceva timp aparatele de aer condiționat erau cu două tăișuri, în prezent, cu puțină atenție, putem beneficia doar de aspectele pozitive ale lor.

Modelul este un aparat de aer condiționat destul de silențios, atinge numai 54 dB, astfel că nu produce un zgomot deranjant atunci când este pus în funcțiune.

Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de energie răcire A++
  • protecție împotriva alergiilor,
  • design elegant

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat