Samsung AR09JSPFAWKNEU – eroul zilelor de vară

A venit vara, au venit zilele însorite şi, în acelaşi timp, a venit şi canicula de care fiecare caută modalităţi să scape. Dacă vrei să scapi de căldură, dar, în acelaşi timp, să te bucuri de confortul locuinţei tale, ai cea mai bună soluţie, cea de a achiziţiona un aparat de aer condiţionat. Având în vedere noile norme în materie de asemenea produse, cea mai optimă variantă este cea propusă de Samsung prin aparatul de aer condiţionat Samsung AR09JSPFAWKNEU. Dintre toate aceste aspecte, singurul dezavantaj al acestui aparat de aer condiţionat poate fi cel al preţului de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat), un preţ net mai mare decât a aparatelor standard, dar, o analiză în detaliu poate face ca acest dezavantaj să nu conteze foarte mult.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Cu un design inspirat parcă de Formula 1 sau, mai bine spus, din viitor, acest aparat de aer condiţionat vine cu o formă triunghiulară care se încadrează perfect în orice locuinţă şi care îţi asigură, de asemenea, o eficienţă sporită. Un alt detaliu care face diferenţa în materie de design este cel legat de dimensiune, având o unitate internă de 93.6 x 26.7 x 26.4 cm şi 12.5 kilograme, acesta putându-se încadra şi camufla în orice design ai avea în camera în care alegi să îl montezi. Ajungând la caracteristicile constructive, nici unitatea externă nu este una prea mare, având doar 79 x 54.5 x 28.5 cm şi o greutate de 35 kilograme.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR09JSPFAWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspectul funcţional este legat în mod strâns de cel estetic, iar forma triunghiulară îţi garantează o circulare şi o distribuţie a aerului în locuinţa ta mult mai eficientă. Explicarea acestui lucru vine prin prezenţa unei guri de admisie a aerului mai mare, ventilatorul mai mare şi lamele suplimentare ce asigură ca aerul răcit să fie distribuit cât mai departe şi într-un mod cât mai larg.

În ceea ce priveşte strict funcţionarea aparatului, nici aceasta nu face rabat de la performanţă şi modernitate. Primul avantaj este cel legat de filtrul cu care este prevăzut acest aparat de aer condiţionat şi vorbim despre un filtru antibacterian, antialergic şi antivirus care îţi garantează pe lângă un aer răcoros şi unul curat şi sănătos pentru familia ta. Tot aceste filtre, spre deosebire de cele convenţionale, sunt caracterizate de funcţia Easy Filter care permite demontarea, curăţarea şi montarea la loc foarte uşoară.

Al doilea detaliu sau avantaj este cel legat de funcţiile de care dispune şi avem în acest caz funcţiile de ventilare care recirculă aerul fără a-l răci sau încălzi, funcţia de încălzire în cazul în care temperatura mediului exterior este de cel mult -15 grade Celsius, cu o capacitate de încălzire de aporape 11000 BTU,  dar şi funcţia de răcire dacă temperatura ambientală de la exterior este una de cel mult +46 grade Celsius, capacitatea de răcire fiind de 9000 BTU.

Pe lângă aceste funcţii, mai avem cele de dezumidificare, cea de funcţionare automată, sau de temporizare, dar, printre acestea, mai avem şi una dintre cele mai importante funcţii precum cea de autocurăţare ce îţi permite să ai în permanenţă un aer curat de respirat.

Al treilea, dar nu cel din urmă detaliu, este legat de eficienţa energetică, o eficienţă datorată prezenţei unui invertor digital care îţi permite să menţii temperatura dorită fără a se opri şi reporni în mod continuu. Acest aspect se va reflecta cu siguranţă în factura de energie electrică, o factură mult mai mică decât în cazul utilizării unui aparat de aer condiţionat ce nu deţine un invertor digital, iar ca şi clasificare avem clasa de eficienţă energetică A++ pentru încălzire şi clasa de eficienţă energetică A+++ pentru răcirea aerului.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa A++ pentru încălzire si A+++ pentru răcire
  • Usor de instalat
  • Filtre eficiente de curăţare a aerului

Contra:

  • Kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Conesum de energie - 8.9

8.8

O alegere eficientă

Samsung AR09JSPFAWKNEU este un aparat de aer condiționat premium, ce are grijă să îți asigure condițiile optime pentru confortul tău.

Vezi detalii
User Rating: 4.38 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat