Samsung AR09JSFPEWQNZE – aparatul de aer condiționat Full HD

Atunci când vine vorba de aparate de aer condiționat, nu asociezi neapărat termenul Full HD, dar acesta poate fi folosit cu ușurință pentru a descrie calitatea de care beneficiază un astfel de aparat.Samsung AR09JSFPEWQNZE este un model de brand disponibil la un preț foarte bun, dotat cu un sistem de filtrare Full HD și o serie întreagă de dotări de calitate superioară. Are un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un aparat de aer condiționat cu un raport calitate-preț bun, care se remarcă printr-un echilibru general la nivelul funcțiilor. Acesta este eficient și economic, beneficiind în același timp de un sistem de filtrare Full HD cu acțiune multiplă, alegerea fiind una inspirată.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul aparatului a fost gândit pentru a se încadra perfect în orice cameră. Astfel, unitatea interioară are un aspect elegant, susținut de o construcție plată și un panou lucios, cu gradație închisă a culorii. Panoul lasă impresia că se închide perfect etanș, liniile ducând puțin spre stilul minimalist. Carcasa are dimensiunile de 820 x 285 x 215 mm, așa că nu ocupă un spațiu mare pe perete, iar unitatea exterioară măsoară 720 x 548 x 265 mm, fiind la rândul ei foarte compactă.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR09JSFPEWQNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 9000 BTU și este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter. Acesta funcționează la întreaga capacitate și oferă un control foarte bun asupra vitezei, permițând astfel atingerea temperaturii dorite într-un timp foarte scurt și ajustând fluctuațiile de temperatură pentru a evita disconfortul. Modelul are 4 trepte de putere, așa că vei putea alege de fiecare dată treapta potrivită, fără a face risipă de energie. Capacitatea de acoperire este bună, aparatul fiind ideal pentru răcirea unei suprafețe de aproximativ 20 mp.

Modelul se încadrează în clasa de energie A+ la răcire și A la încălzire. Puterea consumată la răcire este de 700 W. Pierderile de energie sunt astfel reduse la minimum, ceea ce înseamnă că vei avea o factură decentă la energia electrică. Nivelul de zgomot este de 56 dB, fiind ceva mai mare față de alte modele ale competiției.

În ceea ce privește programele, vei găsi tot pachetul de funcții, începând de la cea de răcire și până la cea de încălzire, cea de ventilare, cea de noapte sau cea pentru dezumidificare. Există de asemenea și o funcție de programare în avans, precum și una turbo pentru rezultate mai rapide. Cu ajutorul telecomenzii vei putea regla în detaliu temperatura, sistemul de baleiere sau timpul.

Aparatul este dotat cu un sistem de filtrare Full HD care asigură o calitate ridicată a aerului, reușind să transforme aerul poluat în aer curat și oferind astfel un mediu optim. Filtrul are acțiune asupra prafului și alergenilor, acesta fiind ușor de curățat și accesibil imediat sub panou. Sistemul de curățare automată menține uscat interiorul unității, așa că formarea de mucegai este împiedicată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • Filtru Full HD

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.2
Consum de energie - 8.8

8.5

O alegere premium

Samsung AR09JSFPEWQNZE este un aparat de aer condiționat modern, dotat cu tot felul de filtre pentru un aer cât mai curat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat