Samsung AR09JSFNCWKNZE – aparatul de aer condiționat cu design special

De cele mai multe ori aparatele de aer condiționat nu se remarcă la nivelul designului, acesta fiind plat și simplu și având o influență mai mică asupra achiziției. În cazul modelului Samsung AR09JSFNCWKNZE, designul ocupă însă un rol central. Are un preț de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat), fiind un model ceva mai scump pentru capacitatea de 9000 BTU, dar clasa superioară spunându-și pe deplin cuvântul.

aparatul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Aparatul este proiectat astfel încât designul să susțină perfect partea tehnică. Prin urmare, carcasa are un design triunghiular unic care permite circularea mai rapidă a aerului în casă. Acest lucru este posibil datorită spațiului de intrare mult mai larg, care trage mai mult aer. Unghiurile designului sunt ușor curbate, iar finisajul pur Crystal Gloss oferă un aspect premium dinamic, chiar și designul curbat unic al aparatului de aer conditionat Samsung oferind aspect si performanță premium. Unitatea interioară are dimensiunile de 750 x 249 x 246 mm, iar cea exterioară măsoară 720 x 548 x 265 mm, ambele fiind foarte compacte. Unitatea exterioară este prevăzută cu un strat anticoroziv care oprește coroziunea condensatorului și ruginirea carcasei.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR09JSFNCWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul performanței ar fi de remarcat, înainte de toate, capacitatea de 9000 BTU, modelul fiind astfel potrivit pentru camerele ceva mai mici. Pentru protecția aparatului, tehnologia Triple Protector Plus nu permite compresorului și controlerului să se supraîncarce cu energie. Tehnologiile climatizatoare permit aparatului să facă față temperaturilor extreme, acesta suportând variații între -15 și 46 de grade.

Aparatul este dotat cu un invertor digital care permite creșterea randamentului și scăderea consumului și a nivelului de zgomot.

Printre programele disponibile se numără cel de răcire, de încălzire, dezumidificare, ventilare noapte etc. Modul Fast Cool asigură atingerea temperaturii dorite într-un timp mult mai rapid, iar, odată atinsă, menținerea acesteia pentru o perioadă mai lungă. În plus, setările sunt reținute automat de la o sesiune de funcționare la alta, așa că nu va trebui să introduci mereu valorile pentru temperatură, putere și timp.

Totodată, consumul este unul redus, clasa energetică la răcire fiind A++, iar puterea fiind de 930 W. Facturile la curent vor fi astfel semnificativ mai mici, nivelul de zgomot având o valoare de 56 dB, aici existând loc de mai bine.

Un alt aspect de remarcat la aparat este filtrul Full HD, cu efect anti-bacterian, anti-alergic și anti-virus, fiind ideal pentru crearea unui mediu optim pentru persoanele cu alergii, aerul evacuat fiind mult mai curat.

Astfel, designul este adaptat tehnologiilor performante, iar acestea la rândul lor lucrează împreună pentru a oferi un consum redus de energie. Investiția ceva mai mare își merită banii, mai ales dacă avem în vedere faptul că facturile vor fi destul de mici, iar filtrul Full HD asigură un mediu curat și confortabil, precum și o durată mai mare de viață pentru aparat prin faptul că elimină acumularea de praf în interior.

Kitul de instalare al aparatului de aer condiționat poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design personalizat pentru creșterea utilității
  • eficiență ridicată
  • consum foarte bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.4
Consum de energie - 9

9.2

Ideal pentru vremea toridă

Samsung AR09JSFNCWKNZE este un aparat de aer condiționat ce aparține unui brand, ce se remarcă prin faptul că atenția acordată utilității este vizibilă pe fiecare nivel.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat