Samsung AR09HSSFAWKNEU – Cu Smart Wi-Fi și Smart Check

În sfârșit a venit vara și căldura. Recunosc cinstit că mă cam săturasem de vremea capricioasă din ultima perioadă și mi-era dor de soarele blând cu ale lui raze calde. Dar se pare că în scurtă vreme temperaturile vor crește simțitor, iar canicula va acapara întreaga țară. De aceea m-am gândit că nu ar strica să mă pregătesc din timp, pentru a evita diferitele neplăceri, ce mi-ar putea afecta starea de sănătate, precum și confortul. Zis și făcut, așa m-am apucat să caut un aparat de aer condiționat eficient. Astfel am dat peste Samsung AR09HSSFAWKNEU. Are un preț de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizatși pe lângă aspectul fizic impecabil, modelul vine dotat cu o serie de calități tehnice demne de invidiat.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model ce face parte din cea mai nouă serie a producătorului corean, ce implică o formă triunghiulară care face ca răcirea încăperii să fie mult mai eficientă și să acopere o suprafață mult mai mare. Ca și marea majoritate a modelelor de pe piață, și acesta este realizat tot pe o nuanță de alb, potrivit oricărui interior. Ba mai mult se va remarca prin bun gust și un aspect modern. După cum se poate observa aparatul de climatizare este echipat în partea inferioară cu un display de tip LED, ce afișează gradele din încăpere. Puteți face modificările dorite cu ajutorul telecomanzii cu display, ce pare destul de ușor de utilizat, indiferent dacă ești sau nu pasionat de tehnologie. Dimensiunile aparatului nu depășesc limitele normalului, mai precis, unitatea interioară cântărește 12,5 kg și are 936 x 264 x 270 mm, iar cea exterioară cântărește 35 kg și are 790 x 545 x 285 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSSFAWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă din punct de vedere al designului nu avem nimic de reproșat acestui model, aș prefera totuși să ne aruncăm un ochi asupra părții tehnice, aspect ce îl consider elementar în alegerea unui asemenea electrocasnic. Samsung AR09HSSFAWKNEU atinge o capacitate de răcire de 8530 BTU și o capacitate de încălzire de 10918 BTU, ceea ce înseamnă că se potrivește unui spațiu de aproximativ 25 mp.

Din punct de vedere al eficienței, modelul trece testele cu brio, fiind încadrat în clasa de energie la răcire A+++ și clasa de energie la încălzire A++, de unde putem deduce faptul că nu are un consum prea mare, astfel că nici factura de la Electrica nu ne va da bugetul peste cap. Dacă mai punem la socoteală că aparatul de climatizare încorporează și tehnologia Digital Inverter, atunci cu siguranță eficiența sa crește, iar consumul scade cu cel puțin 30%. Inverter este tehnologia ce se bazează pe menținerea temperaturii dorite, fără a mai fi necesară pornirea și oprirea frecventă a aparatului, de unde rezultă și un consum mai mic de energie.

Dacă până de curând principala îngrijorare în ceea ce privește aparatele de aer condiționat era faptul că dezvoltau destul de multe bacterii, ei bine în prezent acestea vin echiapte cu filtre, care mai de care mai eficiente, ce protejează utilizatorul de dezvoltarea posibilelor alergii. Modelul în cauză dispune de un filtru Full HD 60, de Easy Filter, ce se curăță destul de ușor și pot fi refolosite, iar aspectul cel mai important este faptul că filtrează praful, agenții contaminați și alergenii periculoși din aer.

Pe partea de funcții, aparatul este dotat cu cele mai noi și eficiente programe, și anume: ventilare, încălzire, dezumidificare – reglează nivelul de umiditate din încăpere, sleep/night mode – pentru un somn răcoritor și confortabil, timer – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului în decurs de 24 ore, modul silențios, Smart Control Wi-Fi – permite controlarea aparatului de la distanță, din orice locație cu rețea wireless și funcția de autocurățarea – ce are grijă să mențină starea aparatului în perfectă funcționare.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, modelul nu depășește 56 dB în ceea ce privește unitatea interioară și 59 dB în ceea ce privește unitatea exterioară, ceea ce înseamnă că nu își face prea tare simțită prezența pe durata funcționării, dar dacă totuși considerați că nu vă satisface din acest punct de vedere, nu uitați că dispune de modul silențios.

Serviciile de instalare nu sunt incluse în pachet, dar pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • DIgital Inverter,
  • consum mic de energie electrica,
  • Smart Wi-Fi,
  • Smart Check,
  • filtru Full HD 60

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR09HSSFAWKNEU este genul de aparat de aer condiționat ce nu ar trebui să lipsească din nici un cămin, și asta pentru că vă asigură confortul necesar indiferent de temperatura de afară.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat