Samsung AR09HSFSBWKNZE – pentru o vară perfectă

Încă puțin și ne vom topi sub gradele amețitoare ale verii. Sau nu, în cazul în care ne pregătim din timp pentru canicula ce se anunță pentru lunile iulie și august. Cum? Foarte simplu, cu un aparat de aer condiționat pe măsura locuinței tale, cu caracteristicile potrivite nevoilor tale, vei avea o vară răcoroasă și plăcută. Pregătindu-te din timp ai toate șansele să găsești un aparat de aer condiționat la un preț avantajos și mai mult de atât poți găsi și o firmă de instalare care să ți-l monteze în cel mai scurt timp posibil. Unul dintre modelele ce mie mi-au atras atenția pentru vara aceasta este Samsung AR09HSFSBWKNZE, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent având în vedere că este un model recent lansat, ce dispune nu doar de un design impecabil, ci și de specificații extraordinare.

Aparatul de aer condiționat Samsung este un model elegant și modern, cu un design în formă de triunghi, ce îi îmbunătățește performanțele. Datorită formei sale, aerul va circula mult mai rapid, pe o arie mult mai mare din locuința voastră. Este disponibil pe o nuanță de alb, astfel încât se va integra perfect în orice cămin. Va fi o prezență discretă, atrăgând doar prin bun gust și rafinament. În partea de jos se poate remarca și un display de tip LED, ce indică temperatura din cameră și modul de funcționare.  Vine la pachet cu o telecomandă intuitivă, ușor de folosit, ce prezintă și un display, unde vei vedea afișate setările selectate.

Unitatea interioară cântărește 9,5 kg și are dimensiunile de 826 x 260 x 275 mm, iar cea exterioară cântărește 29,5 kg și are dimensiunile de 720 x 265 x 548 mm. Echipați-vă casa cu un produs modern și rafinat, dar mai ales eficient.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFSBWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFSBWKNZE este un model ce oferă o capacitate de răcire de 8530 BTU, cu un consum de 2500 W și  o capacitate de încălzire de 11260 BTU, cu un consum de 3300 W, ceea ce îl face să fie potrivit pentru o garsonieră sau un apartament mai micuț. Datorită acestei tehnologii nu va mai fi necesară pornirea și oprirea aparatului pentru a se ajunge la temperatura dorită. Inverter asigură confortul dorit, menținând temperatura constantă în cameră, cu un consum redus de energie.

În ceea ce privește funcțiile, observ faptul că modelul vine echipat cu o gamă bogată, precum: Sleep/Night mode – pentru nopți liniștite și răcoroase pe timp de vară, Dezumidificare – pentru a se evita excesul de umezeală, ce ar putea duce la apariția mucegaiului, Smart Control Wi-Fi – cu ajutorul căruia veți putea controla aparatul de la distanță, din orice locație cu rețea wireless, Smart Check – pentru monitorizarea automată a erorilor cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone, modul Utilizator Unic – ce reușește să utilizeze compresorul la o capacitate foarte mică, diminuând consumul de energie în felul acesta și menținând o temperatură confortabilă.

În cazul în care vă faceți griji cu privire la întreținerea sa, ei bine nu aveți de ce, vine cu un filtru Full HD și Easy Filter, ce pot fi scoase și curățate, iar ulterior remontate. Stratul anti-bacterian filtrează praful, bacteriile și alergenii din încăpere, ceea ce înseamnă că veți avea un cămin curat, cu un aer ce vă va asigura energia necesară pe parcursul zilei.

De acum vă veți bucura de fiecare zi de vară, indiferent de temperaturile de afară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant în formă de triunghi,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • Sleep/Night mode,
  • dpanare ușoară,
  • afișaj LED,
  • Smart Control Wi-Fi,
  • răcește mai rapid și mai confortabil

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

În cazul în care vrei ca vara aceasta să fie una răcoroasă, atunci este bine de știut că Samsung AR09HSFSBWKNZE ar putea fi varianta potrivită pentru locuința ta.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat