Samsung AR09HSFNCWKNZE – și vei avea confortul dorit

Încă puțin și ne vom topi de căldură, cel puțin asta ne avertizează meteorologii că se va întâmpla în vara aceasta. Și pentru că nici anii trecuți nu am dus-o mai bine din acest punct de vedere, consider că ar fi cazul să fim puțin preventivi anul acesta și să ne achiziționăm un aparat de aer condiționat eficient, care să ne asigure confortul necesar măcar în propria locuință. Un model interesant recent lansat de către gigantul corean, ar putea fi aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFNCWKNZE. Are un preț de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design impecabil.

Aspectul său unic în formă de triunghi nu face altceva decât să îi îmbunătățească performanțele, prin faptul că aerul rece circulă mult mai repede, pe o suprafață mult mai mare. Este elegant, cu finisaje foarte bine definite, ce se încadrează unui decor modern. Aparatul de aer condiționat se vrea a fi o prezență discretă și delicată în cadrul oricărei încăperi. În partea de jos se poate observa că dispune de un afișaj de tip LED, ce indică gradele din cameră, dar și modul de funcționare. Vine la pachet însoțit de o telecomandă cu display, ce nu pare foarte complicat de utilizat.

Ca și dimensiuni, modelul Samsung se încadrează în categoria aparatelor de climatizare destul de mici, unitatea interioară cântărește numai 9,5 kg și are dimensiunile de 260 x 826 x 275 mm, iar cea exterioară cântărește 29,5 kg și are dimensiunile de 265 x 720 x 548 mm, prin urmare nu se va face remarcat decât prin bun gust și rafinament.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFNCWKNZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung AR09HSFNCWKNZE este un model cu o capacitatea de a răci de 8530 BTU, ce se încadrează în clasa de energie A+ și ajunge la un consum de 3500W și o capacitate de încălzire de 11260 BTU, ce se încadrează tot în clasa de energie A+ și ajunge la un consum de 4700W. Desigur fiind vorba de un aparat de aer condiționat de ultimă generație, acesta încorporează și tehnologia Inverter, pentru performanțe mai bune și un consum de energie redus cu până la 50% față de un model convențional. Acest lucru este posibil datorită faptului că odată ce s-a ajuns la temperatura dorită, compresorul nu se mai oprește, ci doar i se diminuează consumul, astfel încât să fie capabil doar să mențină constantă temperatura din cameră.

Potrivit numărului de BTU, este bine de știut că modelul este potrivit pentru o suprafață de aproximativ 25-30 mp ai unui apartament sau de ce nu ai unui spațiu comercial. Având în vedere că foarte mulți ne-am ferit de aparatele de aer condiționat o bună bucată de vreme datorită faptului că dezvoltau tot felul de microbi, ce constribuiau la apariția mucegaiului, ei bine la noile modele se poate vedea o îmbunătățire în acest sens, spre exemplu acest model vine echipat cu Easy Filter, ce filtrează praful și alergenii din aer, astfel că vei avea un aer mult mai pur, ce îți va asigura energia necesară pe tot parcursul zilei, dar și cu funcția de autocurățare, ce elimină umezeala și în felul acesta dezvoltarea mucegaiului.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat dispune de cam tot ceea ce am avea nevoie de la un asemenea electrocasnic: Sleep/Night mode – pentru nopțile toride de vară când căldura devine insuportabilă, mod Silențios – pentru momentele în care nu am vrea să fim deranjați nici măcar de o muscă, Smart Check – pentru monitorizarea automată a erorilor și soluționarea lor fără prea mare bătaie de cap, Smart Wi-Fi – pentru a controla aparatul de climatizare din orice locație cu wireless, modul Utilizator Unic – ce utilizează compresorul la o capacitate redusă, asigurând un mediu răcoros, cu un consum de energie mic.

Nu este nici zgomotos, unitatea interioară ajungând la 54 dB, iar cea exterioară la 59 dB, ceea ce înseamnă că față de modelele vechi nu își face simțită prezența. Este bine de știut că nu vine cu kit de instalare la pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A+,

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR09HSFNCWKNZE este un aparat de aer condiționat cu un design impecabil, dar și cu caracteristici extraordinar de bune.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat