Samsung AR09FSFTKWQXZE – cu filtru HD

Deși vremea este încă destul de capricioasă, meteorologii ne avertizează că aversele de ploaie nu vor mai ține prea mult și vor fi înlocuite de temperaturi amețitoare. Mai mult de atât se pare că vara aceasta va fi una dintre cele mai călduroase din ultimii 30 de ani, ceea ce pe cei mai mulți dintre noi ajunge să ne sperie teribil de tare. Și asta datorită faptului că nu ne afectează numai din punct de vedere al confortului, ci mai ales al sănătății. Ca și măsură de precauție eficientă ar putea fi alegerea unui aparat de aer condiționat potrivit pentru locuința noastră. Un model ideal pentru un apartament cu 2 camere ar putea fi aparatul de aer condiționat Samsung AR09FSFTKWQXZE, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2250 lei (verifică preț actualizat), un preț ce în primă instanță poate părea cam mare, dar având în vedere că dispune de o serie de funcții utile și de filtrele necesare pentru a elimina bactriile și virușii din casă, consider că și-l merită pe deplin.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model rafinat, cu finisaje bine definite, astfel încât să se potrivească unei locuințe modern amenajate. Simplitatea este caracteristica de bază când discutăm despre acest aparat de climatizare, atât de necesară când vine vorba despre aceste electrocasnice. În acesta caz simplitatea reflectă bunul gust, iar caracteristicile sale reflectă puterea și eficiența sa. În partea de jos se poate observa că încoprorează și un afișaj de tip LED, pentru ca utilizatorul să poată vedea gradele din cameră, dar și funcția activă.

Dimensiunile sale sunt destul de mici, unitatea interioară cântărește numai 8,2 kg, iar cea exterioară 30 kg, ceea ce înseamnă că va fi o prezență foarte discretă în orice încăpere.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR09FSFTKWQXZE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung AR09FSFTKWQXZE este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, iar consumul de energie ajunge la 2500 W când este folosit pentru răcire și la 3300 W, când este folosit pentru încălzire. Porivit testelor de eficiență modelul Samsung este încadrat în clasa A+ pentru ambele moduri de funcționare, de unde putem trage concluzia că funcțiile sale sunt optimizate în așa fel încât facturile la curent să nu crească prea mult odată cu achiziția acestui aparat.

Mai mult de atât aparatul de aer condiționat utilizează și tehnologia Inverter, ce ajută la diminuarea consumului de energie cu până la 50% față de modelele convenționale. De acum fluctuațiile de temperatură vor fi reglate, pentru a se menține o temperatură constantă și plăcută.

Nu va mai trebui să vă faceți griji nici în ceea ce privește dezvoltarea diferitelor bacterii, și asta datorită filtrului HD complet, ce asigură curățenia și prospețimea în camera voastră. Până și cele mai fine particule de praf vor fi filtrate, pentru ca tu să beneficiezi de un aer mult mai curat și mai proaspăt.

În ceea ce privește funcțiile, observ cu bucurie că modelul dispune cam de tot ceea ce am putea avea nevoie: funcția de dezumidificare – pentru a se elimina umezeala și totodată dezvoltarea mucegaiului, Sleep/Night mode – pentru nopți răcoroase chiar și atunci când afară temperaturile sunt insuportabile, mod silențios, răcire Turbo – pentru a ajunge rapid la temperatura dorită, etc.

De acum veți avea un mediu mult mai curat și mult mai confortabil decât în anii anteriori. De ce să te chinui cu dușuri reci când îți poți vedea liniștit de activitatea ta de zi cu zi, indiferent de gradele de afară.

Este bine de știut că nu vine cu kit de instalare la pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A+,
  • filtru HD

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR09FSFTKWQXZE este un aparat de aer condiționat echipat cu o serie de funcții extrem de eficiente, însoțite de un design impecabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat