Roaming Digi în Turcia – cea mai bună opțiune?

Dacă în general, prin Europa, tarifele pentru roaming sunt ok, fără costuri care să-ți dea bugetul de vacanță peste cap, ei bine avem și câteva destinații turistice, destul de populare în rândul românilor, la care ar trebui să fim atenți.

Una dintre acestea este Turcia. Și fiindcă am fost anul trecut în Istanbul, am rămas datoare cu acest articol. Pe durata celor 3 zile petrecute în capitala baclavalelor, singurii din grup care foloseau roamingul nestingherit erau cei cu abonament la DiGi, căci costurile sunt super mici. Așa cum de altfel este și în Egipt.

Așadar în cazul în care vă bate gândul să mergeți în Turcia, iată cum stau lucrurile în momentul de față și care sunt tarifele de roaming la Digi pentru această destinație.

Pentru Internetul Mobil aveți un tarif de 0,0011 euro/MB, pentru apeluri către România 0,19 euro/min, pentru apeluri primite ai 0,1998 euro/minut, iar pentru SMS-uri ai 0,038 euro/minut.

Tarifele sunt super convenabile, mult mai mici decât oferă ceilalți operatori de telefonie mobilă. La Orange de exemplu, îți spuneam aici cât de scump este roamingul pentru Turcia, iar dacă nu te informezi dinainte s-ar putea să plătești și mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.