Roaming-ul Orange pentru Turcia – uite cum poți plăti mai puțin!

Cu ceva timp în urmă îți povesteam cum era să plătesc câteva sute de lei roamingul pentru Egipt la Orange. Pentru Turcia tarifele nu sunt la fel de mari ca pentru Egipt, dar nici mici. Mai exact în cazul în care vrei să te bucuri de internet pe meleagurile turcești și nu ai nicio rețea de Wifi tariful este de 7,14 euro/MP.

Ce trebuie să știi este că și pentru Turcia, ca și pentru Egipt, poți beneficia de același serviciu Go World Promo, care îți diminuează costurile uimitor de mult:

  • 0,0119 euro/MB
  • 0,357 euro/min pentru apeluri locale și către România și pentru apeluri primite sau SMS (TVA inclus)

Ideea este că deși în mod normal opțiunea ar trebui să se activeze în mod automat pentru abonamente, în momentul în care intri în Turcia, nu te baza pe acest aspect, fiindcă s-ar putea să te trezești că ești taxat cu tariful standard de 7,14 euro. Eu am pățit asta în Egipt, iar atunci când am semnalat problema aceasta la Orange, mi s-a spus că bine ar fi ca data viitoare să sun la ei înainte de a ieși din țară, să mă asigur că s-a activat opțiunea aceasta. Așadar costul cu Roaming-ul Orange pentru Turcia poate fi mult mai ok decât ai auzit până acum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.