Real Life Electrolux ESF8555ROX – mașina de spălat vase cu capacitate mare

Oricât de delicioasă ar fi fost cina, spălatul vaselor de după nu pare niciodată să compenseze, această activitate fiind una dintre cele mai neplăcute dintre cele casnice. În acest scop, s-au inventat mașinile de spălat vase. Acestea nu doar că te ajută să economisești timpul, prin faptul că nu trebuie decât să încarci vasele, să apeși un buton și să revii mai târziu pentru a le descărca, dar consumă și mai puțină apă decât dacă farfuriile ar fi fost spălate la mână și face o treabă mai bună referitor la curățarea acestora.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Un model cunoscut pe piața electrocasnicelor este mașina de spălat vase Real Life Electrolux ESF8555ROX. Are un preț de aproximativ 569 lei (verifică preț actualizat). Are dimensiunile de 85 x 59.6 x 61 cm și o lățime de 60 cm. Designul din inox o face să arate impecabil, integrându-se perfect cu restul elementelor bucătăriei. În interior se află trei rafturi pe care se pot amplasa vasele și tacâmurile pe care doriți să le spălați.

Poze cu mașina de spălat vase

Real Life Electrolux ESF8555ROX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cuva are dimensiunea XXL si poate primi până la 15 seturi de masă pentru spălare într-un singur ciclu – astfel, nu e nevoie să încarci mașina de mai multe ori, după ce ai organizat o cină, după cum e cazul cu alte modele de mașini de spălat vase.

Aparatul include suporturile SoftGrip care au fost realizate special pentru oferirea unei protecții suplimentare paharelor delicate de vin, acestea fiind fixate atent și sigur pe toata durata ciclului de spălare.

Nu este nevoie ca încărcătura să fie de același fel – datorită programului FlexiWash sunt utilizate setări diferențiate pentru coșul de sus și pentru coșul de jos, obținându-se rezultatele cele mai bune pentru fiecare articol care este introdus în mașină.

Tehnologia unică ce a fost creată pentru economisirea apei face ca doar jumătate din cantitatea de apă care ar fi fost necesară să fie utilizată. Tehnologia aceasta refolosește cea mai curată apă din ultimul ciclu de clătire de la ultima încărcătură la următoarea fază de prespălare a încărcăturii ce urmează.

Mașina face parte din clasa de eficiență energetică A++ și din clasa A referitor la clasa de eficiență la spălare, precum și la cea de uscare. Modelul include tehnologii moderne ca oprirea automată, SensorControl și un sistem termoeficient.

Mașina de spălat vase are un consum anual de 2100 litri de apă, consumul de energie pe un singur ciclu de spălare fiind de 0.96 kW, în timp ce consumul anual de energie este de 270 kW.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A++
  • Programe moderne
  • Poate spăla 15 seturi într-o singură tură
  • Tavă detașabilă

Contra:

  • Prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.8
Design - 9.7
Performanțe - 9.3

9.6

O alegere eficientă

Real Life Electrolux ESF8555ROX este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, cu o capacitate de încărcare de 15 seturi de vase, ce o face să fie ideală pentru familiile numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.