Panasonic NA-107CVC5WGN – haine curate în permanenţă

Maşina de spălat rufe a devenit un aparat electrocasnic care trebuie să facă parte dintr-o locuinţă în mod obligatoriu şi nu în mod opţional. Acest lucru se datorează faptului că este necesar în mod obligatoriu să ai o igienă personală a hainelor, dar mai ales să asiguri această igienă pentru toată familia. Modelul Panasonic NA-107CVC5WGN este ceea ce ai nevoie pentru a beneficia de numeroase avantaje atât în privinţa rufelor curate, cât şi în economisirea de timp şi de efort. Are un preț de aproximativ 1539 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil având în vedere calitățile sale.

Primul lucru care face din acest model o soluţie optimă este dat de aspectul pe care îl are, deși este unul care îmbină aspectul clasic dat de nuanţa albă cu unul uşor modern dat de nuanţa neagră a uşii şi de panoul de comandă în sine. Acest panou este unul compus dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de funcţionare, un buton pentru selectarea vitezei de centrifugare și mai ales un panou de afişaj LCD ce îți oferă informaţii despre timpul rămas din programul de funcţionare ce este însoţit de butoane pentru anumite setări speciale.

Poze cu mașina de spălat rufe

Panasonic NA-107CVC5WGN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest aspect este, pe lângă unul clasic şi modern în același timp, şi unul util dat de dimensiunea de 84.5 x 54.2 x 59.7 cm care face ca montarea şi instalarea acesteia în propria locuinţă să se poată face fără probleme. Pe lângă partea de montare şi instalare, în ceea ce priveşte utilizarea acestui model de maşină de spălat şi utilitatea sa trebuie să mai ţii cont de dimensiunea de 33 cm a hubloului şi de spaţiul necesar pentru deschiderea acestuia la 140 grade.

Partea funcţională a maşinii este una care aduce primele avantaje datorită prezenţei unei capacităţi de încărcare de până la 7 kg şi a prezenţei unei game destul de variate de programe pentru utilizare. Printre aceste programe vei găsi, pe lângă cele clasice de prespălare, bumbac, lână sau uşor de călcat, şi un program sport dedicat celor care doresc să îşi spele ţinuta folosită pentru practicarea diverselor activităţi sportive. Încă un avantaj major pe care maşina îl va aduce în locuinţa proprie este dat de posibilitatea spălării rufelor care nu sunt foarte murdare într-un timp de numai 15 minute. Maşina de spălat rufe Panasonic va mai aduce, pe lângă avantajul rufelor curate, şi timpul redus în care să beneficiezi de acestea şi o utilizare silenţioasă dată de zgomotul de 74 dB aferent funcţionării la centrifugare şi de 58 dB pentru spălare.

Toate aceste programe şi toate aceste utilizări se fac cu un consum de resurse foarte eficient atât în cazul apei cât şi a consumului de energie electrică. Consumul mediu anual de apă este de 10346 l, iar dacă ne referim la consumul de energie electrică vom avea un consum de 1.05 kWh în programul de funcţionare. Acest consum de energie este unul care te va ajuta la menţinerea unui buget foarte avantajos al familiei deoarece se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++. Bugetul însă nu este asigurat doar de consumul foarte bun, ci şi de preţul avantajos la care poate fi achiziţionat acest model.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa A++ la eficiență energetică
  • consum standard de doar 1.05 kWh
  • număr mare de programe disponibile

Contra:

  • capacitate de încărcare cam mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 8.8
Performanțe - 8.6

9

O alegere excelentă

La un preț destul de bun pentru specificațiile de care beneficiază, Panasonic NA-107CVC5WGN este o mașină de spălat rufe pe care oricine și-ar dori-o în propria gospodărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.