Panasonic CS-YE09MKX – aparatul de aer condiționat cu Inverter și 9000 BTU

Panasonic este unul dintre producătorii cu cea mai variată gamă de electronice, japonezii reușind să facă treabă bună pe fiecare segment. Panasonic CS-YE09MKX este un aparat de aer condiționat de brand la preț bun, așa că merită toată atenția celor care își doresc un model cu capacitate mai mică. Cât privește valoarea acestui model, aparatul de aer condiționat este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 1425 lei (verifică preț actualizat). 

Aparatul are un design foarte simplu, carcasa unității interioare fiind complet albă și prevăzută cu logo-ul Panasonic în partea frontală. Construcția carcasei inspiră rezistență, aceasta având dimensiunile de 283 x 803 x 214 mm, fiind ușor de încadrat pe orice perete. Unitatea exterioară este și ea compactă, cu măsuri de 540 x 780 x 289 mm, fiind prevăzută cu un ventilator mărit și reușind să fie mai eficientă decât cele precedente

Poze cu aparatul de aer condiționat

Panasonic CS-YE09MKX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La partea tehnică, modelul are o capacitate maximă de 9000 BTU, așa că este potrivit pentru răcirea unei camere. Aparatul este prevăzut cu un compresor cu Inverter, fiind economic și având un nivel de zgomot îmbunătățit. Debitul de aer la răcire este de 750 mc/h,  puterea de acoperire fiind bună. Aparatul are 3 trepte de ventilare, așa că vei putea alege de fiecare dată nivelul de care ai nevoie, astfel încât să nu se facă risipă de energie. Că tot veni vorba de energie, aparatul se încadrează în clasa de energie A, cu un consum anual de energie de 380 kW, puterea consumată la răcire fiind de 760 W, iar cea la încălzire de 880 W.

Performanța ridicată asigură o eficiență bună chiar și în cazul temperaturilor extreme. Modelul are astfel o plajă de acțiune între temperaturi de -5 și 43 de grade Celsius. Aparatul are un nivel de zgomot maxim de 56 dB, nivel ceva mai mare față de valoarea necesară pentru a face parte din rândul celor mai silențioase. Nivelul de zgomot se încadrează totuși în media de pe piață. Pe treptele inferioare de ventilare nivelul de zgomot scade simțitor, fără să depășească 22 dB.

La nivelul programelor vei găsi pachetul de clasic de programe de răcire, încălzire și dezumidificare, alături de un program pentru noapte. Acesta este util întrucât menține un confort optim pe parcursul somnului, evitând temperaturile prea joase. Telecomanda este prevăzută cu ecran LCD și este foarte simplu de folosit.

Sistemul de filtrare este unul simplu, existând totuși o funcție specială pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute. Aparatul previne acumularea de praf, menținând astfel o eficiență ridicată, sistemul de curățare automată fiind cel ce asigură un mediu uscat în interiorul unității, așa că previne apariția mucegaiului.

Aparatul este suficient de puternic pentru a face față cu succes climatizării unei camere chiar și în fața unor temperaturi extreme și beneficiază per ansamblu de o calitate foarte bună.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • funcție specială pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/Încălzire - 8.7
Consum de energie - 7.6

8.2

O alegere bună

Panasonic CS-YE09MKX este un aparat de aer condiționat ce se încadrează în clasa mijlocie la nivelul dotărilor, fără a impresiona în mod special pe vreo categorie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat