Panasonic CS-PW09GKX – aparatul de aer condiţionat modern, perfect pe perioada de caniculă

A venit vara şi, odată cu ea, şi temperaturile ridicate, caniculare de cele mai multe ori. Nu ne mai rămâne de făcut altceva decât să căutăm un loc răcoros sau, de ce nu, să îl creăm chiar la noi acasă. Pentru acest lucru, un aparat de aer condiţionat este ceea ce avem nevoie pentru oaza de răcoare ce o dorim, fără a ne deplasa din confortul propriei case. Panasonic ne prezintă aparatul de aer condiţionat CS-PW09GKX, potrivit pentru apartamentul tău sau pentru o casă nu foarte mare. Încă un atu în ceea ce priveşte achiziţionarea îl reprezintă preţul de aproximativ 1593 lei (verifică preț actualizat), ce reflectă însă un produs calitativ, putându-l găsi în magazinele de profil sau în cele din mediul online, dacă te-ai hotărât să îl achiziţionezi.

Încă de la design, avem în faţă un aparat modern, elegant, ce are inscripţionat modest pe partea din faţă sigla producătorului, Panasonic. Mai beneficiem şi de afişaj de tip LED, ceea ce ne ajută în citirea temperaturii setate pentru a o modifica dacă nu este cea optimă pentru noi. Pentru a şti exact unde îl poţi poziţiona, îţi spunem că dimensiunea aparatului interior este de 280 x 799 x 183 mm, iar greutatea de 9 kg, acum ştiind cu exactitate unde este locul potrivit pentru aparatul tău de aer condiţionat.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Panasonic CS-PW09GKX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a acestuia este de 9042 BTU, iar cea de încălzire este de 9724 BTU, astfel putem spune că este recomandat atât pentru o cameră de oaspeţi dintr-un apartament cât şi pentru un dormitor spaţios. Va putea răci sau încălzi încăperea în funcţie de temperatura setată cu ajutorul unei telecomenzi uşor de folosit care vine odată cu achiziţia aparatului.

Un avantaj este legat de consumul energetic, în sensul că, dacă vechile aparate de aer condiţionat consumau foarte mult, odată cu avansarea tehnologiei au apărut aparate ce consumă mai puţin, iar Panasonic CS-PW09GKX se încadrează în clasa de energie A în ambele variante de utilizare, atât cea de răcire cât şi cea de încălzire, deci facturile tale la energie electrică nu vor exploda.

Ca şi funcţii de care dispune, aparatul de aer condiţionat este unul obişnuit, cu funcţii control şi de setare a programelor. În acest sens, vei putea folosi funcţia de Auto Restart, funcţia de programare şi anume Timer, dar şi o funcţie specială, destinată pentru timpul cât doreşti să te odihneşti, fiind vorba de Sleep/Night mode. De cealaltă parte, beneficiezi şi de dezgheţarea automată a aparatului, de o ventilare în trei trepte şi de încălzire atunci când simţi că temperatura este scăzută şi îţi este răcoare. Pentru a păstra aerul proaspăt, vine în ajutor funcţia de dezumidificare, un real avantaj, mai ales pentru persoanele sensibile.

Zgomotul produs de unitatea interioară, de fapt aceasta fiind cea care ne poate polua fonic, este de aproximativ 50 dB, deci poate un pic cam zgomotoasă, luând în considerare că pe piaţă găsim aparate mai silenţioase.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • consum redus de energie
  • preţ accesibil

Contra:

  • clasa de energie putea fi mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.2
Consum de energie - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

În concluzie, dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat de la o firmă catalogată bună pe piaţă, un aparat ce are un consum de energie acceptabil şi un design elegant ce se potriveşte fiecărei încăperi, atunci Panasonic CS-PW09GKX poate fi ceea ce cauţi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat