Osaka OHW12S4 – aparatul de aer condiționat atractiv

Osaka OHW12S4 este un aparat de aer condiționat al unui producător mai puțin cunoscut pe piață, dar care oferă o calitate foarte apropiată de modelele de brand. Diferența de preț este destul de avantajoasă, așa că modelul merită toată atenția. Are un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), fiind o soluție foarte atractivă pentru cei interesați mai puțin de brand și mai mult de dotările oferite de un astfel de aparat.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul aparatului interior este unul simplu, dar care se remarcă prin intermediul detaliilor. Găsim așadar un ecran LCD rotund pentru afișarea temperaturii și informațiilor despre programul de funcționare, ecran care oferă un aspect modern în timp ce se dovedește a fi și foarte practic. Aparatul are dimensiunile de 790 x 265 x 174 mm iar unitatea exterioară măsoară 842 x 596 x 320 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka OHW12S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat funcționează în baza unui compresor de tip Inverter care asigură o ventilație puternică și eficientă, menținând în același timp un nivel scăzut de energie. Modelul are o putere de 12000 BTU, fiind potrivit pentru apartament.

Printre tehnologiile disponibile se remarcă existența celei de transmitere a informațiilor între telecomandă și aparat,  de multe ori temperatura de la nivelul aparatului diferind de cea de la nivelul tău, așa că telecomanda va transmite temperatura potrivită, astfel încât rezultatul obținut să fie unul optim.

Dintre programele disponibile amintim unul de răcire, unul de încălzire, unul pentru purificare, unul pentru dezumidificare sau unul pentru noapte.

De fiecare dată când sistemul pornește din nou sunt reluate setările de la ultima utilizare, astfel încât să nu fie nevoie să introduci mereu setările.

La modelul de faţă găsim un sistem de detectare a scurgerilor de freon, durata de viață fiind astfel prelungită. Componenta interioară se află mereu în contact cu cea exterioară, asigurând o funcționare echilibrată.

Se remarcă de asemenea faptul că, la fel ca în cazul modelelor mai scumpe de brand, aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare, astfel că, după fiecare oprire, schimbătorul este uscat, fiind blocată astfel formarea de bacterii și mucegai. Aparatul este dotat cu un filtru foarte eficient și performant, care curăță aerul și se dovedește a fi potrivit pentru persoanele cu alergii. În ce priveşte sistemul de filtrare, acesta are acțiune multiplă, fiind anti acaro-bacterian și având la bază tratarea cu ion-argint, catechin, chitin și vitamina C.

Modelul este cu atât mai atractiv cu cât are o clasă de energie la încălzire A+ și A++ la răcire. Prin urmare, consumul este unul bun, aparatul contribuind la economisire.

Osaka Inverter este un aparat de aer condiționat foarte atractiv, care funcționează eficient și economic. Modelul beneficiază de o ventilație puternică, un filtru cu auto-curățare, o funcționare economică și tehnologii performante, plasându-se competitiv pe piață, atât în fața producătorilor din aceeași categorie, cât și în fața producătorilor de brand. Investiția își merită toți banii și este una cu rezultate pe termen lung.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Putere suficientă pentru apartament
  • Afișaj electronic
  • Tehnologii inteligente
  • Filtru cu acțiune multiplă

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 8.5

8.4

O alegere accesibilă

Osaka OHW12S4 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate potrivită unei suprafețe medii, pe care îl poți achiziționa la un preț excelent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat