Osaka OHW12IG5 – un aparat de aer condiționat pentru bugete mici

Doar câteva săptămâni ne mai despart de vara cu ale ei temperaturi ce amenință să urce vertiginos în termometre. În ultimii ani cel puțin, lunile iulie și august ne-au dat mari bătăi de cap și în unele cazuri disconfortul termic ne-a afectat chiar și sănătatea. Aparatul de aer condiționat pare a fi soluția potrivită pentru a face față verilor caniculare. Și pentru că nu toți ne permitem să investim sume colosale, îți propun un model pentru bugete mici și medii. Este vorba despre Osaka OHW12IG5, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1535 lei(verifică preț actualizat), un preț accesibil, având în vedere că vorbim de un model pentru suprafețe destul de generoase.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Cel.

În ceea ce privește designul aparatului, ei bine, vorbim despre un model plăcut, cu o unitate interioară pe o nuanță de alb, ce se va înacdra perfect atât într-un decor mai sobru, cât și într-unul vesel și colorat. Pe suparafața unității interioare se poate vedea un display, ce afișează temperatura din încăpere, dar și modul de funcționare. Display-ul este vizibil doar în momentul în care aparatul de aer condiționat este pornit. Unitatea internă are dimensiunile de 790 x 275 x 200 mm și cântărește 9 kg.

Poze cu Osaka OHW12IG5

Osaka OHW12IG5

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este destinat locuințelor, pensiunilor, dar și camerelor de hotel. Are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru camerele cu o suprafață cuprinsă între 25 și 35 mp.

Modelul Osaka se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, cu un consum mai mic cu aproximativ 20% față de un model convențional din clasa A.

Este dotat cu 4 filtre: Anti-praf, Anti-alergic, Atibacterian și deodorizant, menite să țină alergenii, praful și bacteriile la distanță, dar totodată și mirosurile neplăcute.

Cât despre funcții, le avem pe cele mai uzuale: Dezumidificare(reglează nivelul umidității, astfel încât să țină disconfortul, dar și mucegaiul la distanță), Răcirea Turbo(pentru momentele în care îți dorești să răcorești o cameră aproape instant), Auto-curățare(pentru a întreține mai ușor aparatul), Detectare scurgere freon, Dezghețare inteligentă și Auto Restart.

Nivelul de zgomot atins este de doar 29 dB, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un model foarte silențios, care nu deranjează nici în cazul în care este folosit pe timpul nopții.

Aparatul de aer condiționat Osaka include kitul de instalare, însă nu și serviciul de instalare, dar îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.7
Nivel de zgomot - 9.1

8.9

O alegere inspirată

Osaka OHW12IG5 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, ce se va potrivi camerelor cu suprafața cuprinsă între 25 și 35 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 2.93 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat