Osaka OHW12DLC8 – aparatul de aer condiționat accesibil

Temperaturile ridicate deja au început să își facă simțită prezența, așa că un aparat de aer condiționat te poate ajuta să sporești confortul locuinței tale. Osaka OHW12DLC8 este un aparat care beneficiază de dotări atractive, având însă un preț mult mai bun decât modelele de brand. Calitatea fiind foarte apropiată, poți economisi bani pentru a-i investi în alt aparat electrocasnic. Modelul Osaka are un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat), oferind un avantaj de câteva sute de lei față de modelele de brand.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

La nivelul designului, aparatul interior este complet alb și beneficiază de afișaj electronic pentru temperatură și pentru informații legate de programul de funcționare. Aspectul este unul simplu și elegant, aparatul interior având dimensiunile de 790 x 198 x 265 mm, în timp ce aparatul exterior are dimensiunile de 780 x 250 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka OHW12DLC8

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la partea performanței, capacitatea de răcire de 12000 BTU face modelul potrivit pentru un apartament.  La fel ca aparatele de brand, acesta dispune de un motor DC Inverter care oferă o ventilație eficientă și un nivel redus de zgomot. Datorită unei funcții speciale, diferența de temperatură dintre nivelul aparatului interior și cel al solului este echilibrată, o parte din eficiența aparatului datorându-se și direcției de distribuire a aerului. Astfel, atunci când este setat un program de răcire, aerul este suflat spre tavan, iar atunci când este setat unul pentru încălzire aerul este suflat spre podea. Pentru economie de timp și de resurse, atunci când aparatul este repornit, flapsurile sunt reglate în aceeași poziție ca la ultima utilizare.

Un alt element care ține de eficiența aparatului este timpul în care este atinsă temperatura setată. Astfel, tehnologiile integrate lucrează intens pentru a maximiza funcționarea și a scădea timpul de răcire sau de încălzire. Puterea mare de ventilație face ca aerul să ajungă rapid în toată camera, fiind de remarcat faptul că aparatul funcționează eficient chiar și la temperaturi extreme, pragurile maxime fiind de -15 grade și +50 de grade.

Oferta de programe este variată, existând unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, un program automat, unul de noapte etc. Modelul vine însoțit de o telecomandă cu o interfață foarte simplă, care oferă în același timp un control în detaliu.

Aparatul este dotat cu un filtru special care oferă protecție împotriva bacteriilor și microbilor. Filtrul este anti-bacterian, anti-alergenic și anti-praf, asigurându-se astfel că mirosurile neplăcute și alergiile sunt păstrate la distanță.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență la răcire A, consumul maxim la răcire fiind de 3.3 kWh.

Este un aparat de aer condiționat potrivit pentru apartament, oferind rezultate bune într-un timp scurt. Aparatul beneficiază de tehnologie DC Inverter și este dotat cu un filtru foarte eficient, dotările sale nefiind mai prejos decât cele ale modelelor de branduri cunoscute. Per ansamblu, alegerea este una bună, aparatul prezentând o serie mare de argumente de achiziție.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Putere suficientă pentru un apartament
  • Inverter
  • Atingere rapidă a temperaturii dorite
  • Filtru eficient

Contra:

  • Consumul putea fi ceva mai redus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 8.9

8.9

Pentru veri răcoroase

Osaka OHW12DLC8 este un aparat de aer condiționat potrivit pentru un apartament nu foarte mare, ce are grijă să îți creeze confortul dorit în fiecare clipă.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat