Osaka OHW09S4 – un aer condiţionat ce îşi gaseşte locul uşor

O locuinţă modernă presupune existenţa unui mobilier aparte, a unor aparate electronice şi electrocasnice de ultimă generaţie dar, mai ales, presupune un confort sporit pentru cei care locuiesc în ea. Acest confort nu se poate asigura decât prin utilitatea mobilei, dar şi prin posibilitatea de reglare a temperaturii interioare. O temperatură care să îţi asigure un ambient plăcut presupune să poată fi reglată la valoarea optimă, indiferent de cea a mediului exterior, lucru care se poate realiza cu ajutorul lui Osaka OHW09S4, un aparat de aer condiţionat ce te ajută în obţinerea unei temperaturi optime pentru tine şi cei dragi. Un aparat de aer condiţionat modern care poate fi achiziţionat la un preţ de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat). Dacă mai luăm în calcul şi nivelul redus de zgomot ce poate varia între 28 şi 38 dB sau consumul de energie ce îl plasează în clasa energetică A+, atât la programul de încălzire cât şi la cel de răcire, putem afirma că avem nu doar un produs performant, ci şi unul economic şi silenţios.

Cu linii fine şi marginile bine definite, acesta îţi conferă un aspect plăcut şi un design modern care se încadrează perfect în orice cameră doreşti să-l instalezi, fie că vorbim de dormitor, sufragerie, bucătărie sau birou. Dimensiunea unităţii interioare, de 79 x 26.5 x 17.4 cm, te ajută să poziţionezi acest aparat de aer condiţionat astfel încât să nu fie ostentativ. În ceea ce priveşte dimensiunea unităţii exterioare, aceasta are 77.6 x 54.0 x 32 cm şi va trebui montată în aşa mod întrucât să asigure un traseu maxim de 15 metri şi o diferenţă de nivel de maxim 10 metri.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka OHW09S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Conexiunile celor două unităţi se vor face cu ajutorul unor ţevi de conexiune pentru lichid de 0.635 cm diametru, ţevi de conexiune pentru gaz de 0.952 cm în diametru şi ţeava de conexiune pentru condens cu diametrul de 1.6 cm.

Abordând aspectul funcţional, avem în prim-plan tehnologia folosită pentru realizarea acestui aparat de aer condiţionat, o tehnologie ce se încadrează în normele europene pentru eficienţa energetică. Această tehnologie ne oferă funcţiile aparatului precum cea de ventilare, încălzire, autorestart, dezumidificare, sleep sau automat.

Funcţia de încălzire se poate realiza în cazul unei temperaturi a mediului ce se încadrează în intervalul -15 şi +24 grade C, iar funcţia de răcire în cazul unei temperaturi din intervalul +15 până la +48˚C. Dacă aceste condiţii sunt îndeplinite, te poţi bucura de un confort sporit pentru o cameră sau un spaţiu de aproximativ 20 mp, dar şi de capacitatea de dezumidificare de 0.8 litri/oră. Atât capacitatea de răcire de 9000 BTU, cea de încălzire de 9383 BTU, dar şi filtrele antibacteriene şi anti-praf îţi garantează prezenţa în locuinţa ta a unui aer curat, igienic şi care să aibă temperatura optimă fiecărui moment al zilei.

Controlul funcţionării aparatului de aer condiţionat se poate face cu ajutorul unei telecomenzi ce îţi permite să opreşti/porneşti aparatul, să activezi funcţia de baleiere, să reglezi temperatura, să selectezi funcţiile de lucru dar şi să îl programezi. Un alt avantaj al aparatului Osaka Inverter este funcţia TURBO cu care poţi încălzi sau răci o încăpere într-un timp mult mai redus decât în mod normal

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ acceptabil
  • Design modern
  • Consum energetic redus

Contra:

  • Capacitate mică de racire/încălzire

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9
Consum de energie - 8.9

9

O alegere accesibilă

Osaka OHW09S4 este un aparat de aer condiționat cu un aspect plăcut, dar mai presus de acest lucru asigură un raport calitate-preț excelent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat