Osaka OHW09DLC8 – aparatul de aer condiționat la preț bun

Vara deja a început, iar temperaturile ridicate amenință din nou să persiste, așa că este destul de greu să reziști fără un aparat de aer condiționat. În momentul actual, există modele atractive pentru toate buzunarele, așa că merită să arunci o privire peste oferte și să îți asiguri confortul de care ai nevoie. Osaka OHW09DLC8 este un aparat cu raport calitate-preț bun, meritând un loc în orice locuință. În privinţa valorii sale, modelul are un preț de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), fiind cu siguranță atractiv din acest punct de vedere față de multe modele de brand.

Designul unității interioare este simplu, aceasta fiind complet albă, dar liniile sunt însă fine, ceea ce oferă o notă de eleganță. În ceea ce priveşte afișajul electronic, acesta este binevenit pentru ajutorul oferit la programare. Logo-urile Osaka și pentru tehnologia Inverter adaugă o pată de culoare discretă. Unitatea are dimensiunile de 710 x 190 x 250 mm, ocupând un spațiu foarte mic pe perete, în timp ce unitatea exterioară este și ea compactă spre deosebire de altele, măsurând 780 x 250 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka OHW09DLC8

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește performanța, căci acesta este nivelul cu adevărat important, aparatul are o capacitate de răcire de 9000 BTU, oferind un randament optim atunci când este folosit pentru a răci o cameră sau o garsonieră. Modelul este dotat cu tehnologia Inverter pentru compresor, având o eficiență ridicată pe toate nivelele. Astfel, fluxul de aer este controlat mult mai bine și distribuit uniform pe suprafața camerei, acest lucru asigurând atingerea mai rapidă a temperaturii dorite.

Compresorul asigură 5 nivele de ventilare și un mod turbo pentru obținerea performanței maxime din partea aparatului. Nivelul de zgomot este unul mediu, existând și modele mai performante din acest punct de vedere, însă, având în vedere prețul, acest aspect nu pare deloc deranjant.

Modelul se încadrează în clasa A de energie atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Consumul este astfel unul bun, deși există cu siguranță loc de mai bine, aici putându-se vedea în felul acesta unul dintre aspectele care au scăzut prețul.

Programele disponibile pentru climatizare includ toate funcțiile clasice, de la cel de răcire și cel de încălzire și până la cel pentru dezumidificare sau cel de noapte.  Pentru control vei avea la dispoziție o telecomandă ușor de folosit, aceasta oferindu-ţi acces la setarea sistemului de baleiere, temperaturii, puterii de ventilare etc.

Este de apreciat existența în dotare a unui sistem de filtrare anti-formaldehide, ce acționează împotriva compușilor volatili, gazelor nocive și mirosurilor neplăcute,  având o eficiență ridicată. În același timp, filtrul evită formarea de praf și este ușor accesibil și ușor de curățat.

Modelul Osaka este un aparat de aer condiționat potrivit pentru spații mai mici, dar care oferă un randament foarte bun pentru acestea și își poate face simțită prezența și în alte camere în cazul în care este montat într-un apartament. Aparatul beneficiază de un compresor cu Inverter, având o eficiență bună și păstrând un echilibru decent între funcții și consum. Deși ar fi existat loc de mai bine, la comparația cu alte modele acesta se prezintă destul de bine.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu Inverter
  • sistem de filtrare eficient
  • preț bun

Contra:

  • clasa de energie putea fi mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.2
Consum de energie - 8.4

8.3

O alegere accesibilă

Osaka OHW09DLC8 este un aparat de aer condiționat modern, ce are grijă să te răcorească în verile fierbinți, când îți este afectat confortul.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat