Osaka Inverter OHW24S4 – aparatul de aer condiționat cu 24000 BTU

Osaka Inverter OHW24S4 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate BTU mare, ceea ce îl face potrivit pentru a fi folosit pentru climatizarea unor spații mai mari, de tipul apartamentelor spațioase, birourilor sau cabinetelor. Osaka este un brand mai puțin cunoscut, dar care oferă aceeași calitate ca modelele mai cunoscute la un preț mult mai bun. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3499 lei (verifică preț actualizat), preț care include și kitul de instalare, modelul fiind unul foarte accesibil pentru capacitatea sa BTU.

Unitatea interioară a aparatului este prevăzută cu un design simplu, dar care adaugă puncte pentru utilitate și rezistență. Astfel, carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și este prevăzută cu un ecran LCD pentru afișarea temperaturii, ceea ce face setarea mai ușoară. Modelul are dimensiunile de 1007 x 315 x 219 mm, unitatea exterioară reuşind să se remarce prin ventilatorul de mari dimensiuni, care nu atrage însă niște dimensiuni totale ridicate. Astfel, unitatea exterioară măsoară 980 x 427 x 790 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka Inverter OHW24S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate de 24000 BTU, având o putere mare de absorbție a aerului cald și  acoperind rapid suprafețe largi. Compresorul este dotat cu tehnologie Inverter, oferind un control bun asupra rotațiilor motorului și optimizând eficiența. Modelul este economic și silențios, încadrându-se în clasa de energie A++ și având un nivel maxim de zgomot de doar 51 dB.

La nivelul programelor le vei găsi pe toate cele clasice de răcire, încălzire, purificare, dezumidificare, funcționarea rapidă sau pe timp de noapte. Datorită tehnologiei I Feel, telecomanda poate transmite aparatului informații despre temperatura de la sol, folosind senzori performanți, în acest mod evitându-se variațiile de temperatură neplăcute, iar confortul va fi cel optim, fără a se face risipă de energie.

În ceea ce privește sistemul de filtrare, acesta este unul foarte eficient. Sistemul are la bază 6 filtre diferite, respectiv unul anti acaro-bacterian, unul cu ion-argint, unul cu catechin, unul cu chitin, unul cu vitamina C și unul anti formaldehide. Acțiunea filtrului este astfel multiplă, asigurând o calitate ridicată a aerului ventilat și un mediu potrivit chiar și pentru persoanele alergice.

Aerul va fi curățat de orice urmă de alergeni și vor fi îndepărtate în același timp și mirosurile neplăcute prin intermediul funcției deodorizante. Nu în ultimul rând, funcția de autocurățare care se activează după fiecare utilizare este foarte utilă pentru creșterea duratei de viață a aparatului și evitarea formării de mucegai.

Modelul este un aparat de aer condiționat care reușește să îmbine o capacitate BTU mare cu un sistem de filtrare avansat și un consum redus, păstrând totodată un preț foarte bun față de media de pe piață. Având inclus și kitul de instalare și oferind o garanție de 3 ani, acesta este cu atât mai atractiv. Alegerea este una inspirată, aparatul fiind o opțiune ideală pentru climatizarea spațiilor cu suprafețe mari.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 24000 BTU
  • consum redus
  • sistem de filtrare cu acțiune multiplă
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.9
Consum de energie - 9.6

9.8

O alegere puternică

Osaka Inverter OHW24S4 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, suficient de puternic încât să facă față unei suprafețe generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat