Osaka Inverter OHW18S4 – aparatul de aer condiționat puternic la preț bun

Dacă vrei să investești într-un aparat de aer condiționat pentru apartament, merită să alegi unul cu o capacitate BTU mai mare, care să asigure acoperirea eficientă a întregului spațiu. Osaka Inverter OHW18S4 este un astfel de aparat, disponibil în plus la un preț foarte bun care include și kitul de instalare. Este un aparat de aer condiționat puternic, ideal pentru a face față unei suprafețe mai mari. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2599 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile modele cu o capacitate de 18000 BTU.Acesta funcționează economic și silențios, fiind în același timp potrivit pentru a asigura o calitate bună a aerului. Rezultatele bune și prețul destul de mic pentru categoria sa reprezintă cea mai bună carte de vizită pentru aparat. Modelul vine însoțit de kitul de instalare și are o garanție extinsă de 3 ani.

Unitatea interioară a aparatului are un design simplu și compact, dar care se potrivește astfel ușor în orice spațiu. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic rezistent și are un aspect slim, aceasta fiind prevăzută și cu un ecran LCD util pentru programarea mai ușoară cu ajutorul telecomenzii datorită afișajului temperaturii. Modelul are dimensiunile de 940 x 298 x 200 mm, în timp ce unitatea exterioară măsoară 955 x 700 x 396 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka Inverter OHW18S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul tehnologiilor disponibile, se remarcă în primul rând compresorul cu Inverter. Acesta este foarte performant, atrăgând un consum mic și un nivel redus de zgomot. Tehnologia I Feel permite transmiterea de informații legate de temperatura de la sol prin intermediul unor senzori aflați pe telecomandă. Având acces la aceste informații, aparatul va regla setările astfel încât să obțină mai rapid temperatura dorită și să o mențină apoi pentru o perioadă mai lungă. Capacitatea de răcire este de 18000 BTU, așa că puterea de acoperire este foarte mare.

Aparținând clasei de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, modelul are un consum foarte bun. Nivelul de zgomot variază între 33 și 45 dB în funcție de treapta de putere, funcționarea fiind în același timp foarte silențioasă.

Programele de funcționare disponibile includ unul de răcire, unul de încălzire, unul pentru purificare, unul pentru dezumidificare, unul rapid sau unul pentru noapte. Pentru economia energetică și de timp, setările de la ultima utilizare sunt salvate mereu, astfel încât să nu mai fie nevoie să le introduci din nou. Telecomanda este foarte ușor de folosit, având un număr redus de butoane care funcționează intuitiv.

Un alt aspect atractiv al aparatului este sistemul de filtrare foarte eficient, acesta fiind foarte util pentru persoanele cu alergii, asigurând o calitate ridicată a aerului, care va fi curățat de alergeni și bacterii. Sistemul de filtrare este prevăzut cu 6 filtre autonome tratate cu ion-argint, catechin, chitin și vitamina C.

Pentru prelungirea duratei de viață și menținerea eficienței, modelul beneficiază și de o funcție de autocurățare. Aceasta usucă interiorul aparatului după fiecare utilizare, asigurându-se că acesta nu rămâne umed și nu permite formarea de mucegai.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 18000 BTU
  • consum de clasă A++
  • sistem de filtrare eficient
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.4
Consum de energie - 8.8

9.1

O alegere puternică

Osaka Inverter OHW18S4 este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU, ce îți asigură confortul dorit atât vara, cât și iarna, când gradele scad în termometre.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat