Osaka Inverter OHW12S4 – aparatul de aer condiționat cu kit de instalare inclus

Osaka Inverter OHW12S4 este aparatul de aer condiționat potrivit pentru cei care își doresc performanță la preț accesibil. Modelul funcționează foarte economic și are un sistem de filtrare cu acțiune multiplă, așa că beneficiază de cele mai bune dotări care să îți asigure confortul fără costuri mari. Are un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre aparatele cu cele mai bune raporturi calitate-preț. Acesta este un aparat de aer condiționat foarte atractiv, care beneficiază de toate tehnologiile necesare pentru a funcționa eficient, economic, silențios. Aparatul are kitul de instalare inclus în preț și o garanție de 3 ani, așa că pachetul este cu atât mai ofertant.

Aparatul are un design modern, unitatea interioară fiind prevăzută cu afișaj electronic LCD și având un aspect plat și compact, carcasa fiind albă și având dimensiunile de 790 x 265 x 174 mm. Unitatea exterioară are la rândul ei niște dimensiuni reduse, măsurând 842 x 596 x 320 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka Inverter OHW12S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, modelul are o capacitate de 12000 BTU, putând face față unei suprafețe de 1-2 camere, performanța foarte bună fiind asigurată de un compresor dotat cu tehnologie Inverter. Acesta menține o variație constantă a vitezei, reușind să păstreze în același timp un consum redus de energie. Rezultatul constă în faptul că temperatura dorită este atinsă mult mai rapid și este apoi menținută.

Eficiența aparatului este legată și de direcția de distribuire a aerului, astfel că acesta este distribuit în diferite direcții în funcție de program, înspre podea atunci când este ales unul de încălzire și înspre tavan atunci când este ales unul de răcire.

Modelul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, funcționând foarte economic și aducând facturi mai mici. De asemenea, nivelul de zgomot este foarte redus, valoarea maximă pentru treapta superioară de putere fiind de doar 39 dB. Vei putea astfel să folosești aparatul fără probleme chiar și pe timp de noapte.

În ceea ce privește programele disponibile, vei găsi unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, un program automat, unul pentru funcționarea pe timp de noapte etc. Vei putea să programezi aparatul în avans, pentru a găsi acasă temperatura ideală atunci când te întorci de la serviciu sau de afară. Telecomanda care însoțește aparatul este foarte utilă, oferind un control rapid și în detaliu, astfel că vei putea să reglezi temperatura, treapta de putere, poziția flapsurilor etc.

Sistemul de filtrare este alcătuit din 6 filtre, acoperind astfel toate problemele și oferind un aer curat, de calitate superioară. Sistemul are efect anti acaro-bacterian, anti-alergenic, anti-praf, anti formaldehide etc. După fiecare funcționare interiorul unității este uscat, astfel încât să nu se mențină umezeala și să se formeze mucegai.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu Inverter pentru o eficiență ridicată
  • consum energetic de clasă A++ la răcire
  • nivel redus de zgomot
  • sistem avansat de filtrare
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 9

8.8

O alegere eficientă

Osaka Inverter OHW12S4 este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, extrem de eficient, cu un preț mai mult decât accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat