Osaka Inverter OHW09S4 – aparatul de aer condiționat cu I Feel

Osaka Inverter OHW09S4 este un  aparat de aer condiționat dotat cu tehnologii de climatizare de ultimă oră, care păstrează un preț foarte bun. În plus, acesta are kitul de instalare inclus și o garanție de 3 ani. Modelul este un aparat de aer condiționat ideal pentru răcirea unui spațiu mai mic, de aproximativ 20-25 mp. Are un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat). Acesta este dotat cu numeroase tehnologii atractive, care cresc performanța și scad consumul, oferind rezultate dintre cele mai atractive. Tehnologia I Feel oferă o comunicare foarte utilă între aparat și telecomandă, aceasta contribuind la creșterea eficienței și puterii de acoperire a spațiului. În același timp, modelul este dotat cu un sistem avansat de purificare a aerului, reușind să crească pe mai multe nivele confortul și să fie util mai ales pentru persoanele alergice.

Designul unității interioare este foarte compact, aceasta măsurând doar 790 x 265 x 174 mm. Carcasa unității este alcătuită dintr-un plastic rezistent, de calitate, aceasta fiind albă și având un aspect simplu, ceea ce scoate în evidență mai mult ecranul LCD pentru afișarea temperaturii. Unitatea exterioară are dimensiunile de 776 x 540 x 320 mm, putând fi poziționată și în spații mai mici.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Osaka Inverter OHW09S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul performanței, aparatul are o capacitate de 9000 BTU, așa că funcționează la randament maxim atunci când este folosit pentru climatizarea unei singure camere. Modelul este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter care îi oferă o eficiență optimizată. Rotațiile motorului și sistemele de ventilare sunt controlate mult mai bine, astfel încât temperatura dorită să fie atinsă într-un timp mult mai scurt. Nivelul de zgomot este foarte redus, valoarea maximă atingând 38 dB. Funcționând atât de silențios, aparatul poate fi lăsat pornit și pe timpul nopții, fără a te deranja. În plus, aerul nu va fi suflat direct spre tine, fiind protejat.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa A+ de energie atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, în felul acesta aparatul fiind foarte economic și cu atât mai atractiv.

Printre programele disponibile vei găsi funcții pentru toate situațiile de peste an, de la zilele geroase de iarnă și până la cele caniculare de vară sau cu un grad mare de umiditate din toamnă. Există așadar programe de răcire, încălzire, dezumidificare, noapte, Turbo etc. Se remarcă tehnologia I Feel, prin intermediul căreia aparatul poate face schimb de informații cu telecomanda. Aceasta este prevăzută cu senzori, trimițând date despre temperatura de la nivelul solului către unitatea internă. Telecomanda care însoțește aparatul oferă acces la setarea sistemului de baleiere, temperaturii, puterii de ventilare etc.

Sistemul de filtrare este anti-formaldehide, având o acțiune multiplă, astfel că sistemul are efect atât asupra bacteriilor, compușilor volatili și gazelor nocive, cât și asupra mirosurilor neplăcute,  calitatea aerului din cameră fiind îmbunătățită considerabil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu Inverter
  • clasa de eficiență energetică A++
  • sistem de filtrare anti-formaldehide
  • tehnologii diverse de climatizare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.1
Consum de energie - 9.1

8.6

O alegere eficientă

Osaka Inverter OHW09S4 este un aparat de aer condiționat eficient, ce are un consum bun, dar și un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat