Nordstar CS-51V3A-PB137AE2Q – aerul condiţionat ideal pentru un cămin primitor

Nordstar CS-51V3A-PB137AE2Q este un aparat de aer condiţionat care te ajută să păstrezi locuinţa primitoare indiferent de anotimpul sau temperatura care este afară. Acest lucru te ajută să treci cu bine atât peste canicula sau temperatură ridicata a zilelor sau nopţilor de vară, cât şi peste temperatura scăzută a zilelor de iarnă. Acest produs se adresează tuturor persoanelor care doresc un nivel ridicat de confort, dar şi celor care nu au posibilitatea de a fugi vara în zone mai răcoroase. Preţul pentru care poţi beneficia de un astfel de produs eficient este de aproximativ 3199 lei (verifică preț actualizat), dar în schimbul său vei avea un aparat de aer condiţionat care răspunde oricărei provocări şi care îţi garantează un cămin primitor indiferent de momentul zilei sau de temperatura mediului exterior.

Un design modern cu un aspect cromatic în negru şi alb, aparatul de aer condiţionat se încadrează oricărei locuinţe indiferent de modul de amenajare al interiorului sau exteriorului locuinţei tale. Dacă îţi faci griji despre încadrarea în aspectul camerei sau să nu fie prea voluminos, unitatea internă a acestuia are o dimensiune de 98.3 x 37.7 x 30 cm iar unitatea externă una de 99.5 x 41.5 x 69 cm. Tot legat de aspectul general trebuie să mai ţii cont de diferenţa de nivel maximă la care pot fi montate şi anume de 5 metri dar şi de dimensiunea conductei de refrigerant de maxim 15 metri. Montarea poate fi puţin dificilă întrucât greutatea unităţii exterioare este de 45 kg, ceea ce o face destul de greu de manevrat în cazul montării la un apartament de bloc, de exemplu. Chiar dacă nu are o importanţă foarte mare, este de menţionat şi greutatea unităţii interioare, o greutate de 14 kilograme.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Nordstar CS-51V3A-PB137AE2Q

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Nordstar are patru funcţii de bază, iar acestea sunt:

Ventilaţie – cu ajutorul funcţiei ventilaţie poţi folosi aparatul de aer condiţionat ca un simplu ventilator, fără a încălzi sau răci aerul cu un debit al aerului ventilat de 850 metri cubi/oră.

Încălzire – aceasta îţi oferă posibilitatea să încălzeşti încăperea doar dacă temperatura exterioară este de minim -10 grade celsius.

Dezumidificare – cu o capacitate de dezumidificare de 1.86 litri/oră, această funcţie are rolul de a menţine un nivel optim al umidităţii aerului şi mediului ambiant astfel că ajută la prevenirea apariţiei eventualului mucegai.

Răcire – funcţie de bază în cadrul oricărui produs de climatizare, aceasta asigură confortul necesar fiecărei persoane sau fiecărui potenţial client. Capacitatea de răcire este de 18000 BTU/h

Analizând mai în amănunt funcţiile de care dispune, este important de precizat faptul că pentru răcire aparatul are o putere evaluată de 5100 W, o putere medie consumată de 1580 W, un amperaj mediu de 7.2 A şi un consum anual estimat de 293 kW. În partea opusă, şi anume la funcţia pentru încălzire, puterea evaluată este de 5100 W, puterea consumată medie este de 1440 W, amperajul mediu de 6.6 A şi consumul anual estimat de 1879 kW. Atât caracteristicile cât şi consumul îl clasează în clasa energetică A+.

Având de-a face cu un produs de generaţie nouă, acest aparat este destul de silenţios şi produce un zgomot de maxim 56 dB în ce priveşte unitatea internă şi de 65 dB în ce priveşte unitatea externă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Capacitate de răcire generoasă
  • Clasa energetică A+
  • Preţ accesibil

Contra:

  • Unitatea exterioară este grea şi prin urmare dificil de instalat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.7
Consum de energie - 9.1

8.9

O alegere eficientă

Nordstar CS-51V3A-PB137AE2Q este un aparat de aer condiționat cu o capacitate suficient de generoasă pentru a face față unui apartament cu două camere.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat