Nordstar CS-35V3A-MB137AY4T – aparatul de aer condiționat cu kit de instalare inclus

De cele mai multe ori, aparatele de aer condiționat sunt vândute fără kitul de instalare, fiind necesar să adaugi apoi prețului suma necesară pentru acesta, ceea ce se poate dovedi problematic acolo unde bugetul este restrâns. Nordstar CS-35V3A-MB137AY4T este un model ideal pentru apartament care include în preț și kitul de instalare, așa că reprezintă o soluție atractivă pentru orice cumpărător care vrea să scape de caniculă fără a investi o avere într-un sistem de climatizare. Are un preț de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), fiind unul mai mult decât atractiv pentru categoria sa BTU. După cum spuneam la început, prețul include kitul de instalare (traseul frigorific),rămânând ca tu să plătești doar instalarea.

La nivelul designului, unitatea interioară se prezintă într-o construcție modernă care îl diferențiază destul de mult față de modelele clasice. Aceasta are o carcasă disponibilă într-o combinație de negru și alb, cu dimensiuni compacte și linii elegante. În partea de jos a unității se găsește un afișaj electronic foarte util pentru programarea mai ușoară. Unitatea are dimensiunile de 865 x 358 x 275 mm, fără a ocupa un spațiu mare pe perete. Designul elegant o va face cu atât mai ușor de încadrat în orice cameră.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Nordstar CS-35V3A-MB137AY4T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate de 12000 BTU, putând acoperi suprafața unui apartament și oferi rapid confortul necesar. Modelul este dotat cu funcții pentru toate anotimpurile, fiind util nu doar pe timp pe vară.

La baza eficienței sale se află un compresor rotativ cu tehnologie Inverter, fabricat de Panasonic. Acesta susține nu doar o eficiență mare, ci și un consum redus de energie și o funcționare silențioasă.

La eficiență contribuie și sistemul 3D pentru distribuirea aerului, acesta ajungând uniform în cameră și făcând ca temperatura setată să fie atinsă într-un timp mult mai scurt.

Aparatul are un consum de clasă A++ la răcire și A+ la încălzire, fiind foarte economic, cu o putere consumată la răcire de 1090 W, iar la încălzire de 950 W. Nivelul de zgomot este decent, având valoarea maximă de 50 dB.

În ceea ce privește programele de funcționare, vei găsi unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare și unul pentru noapte. De asemenea, vei putea alege diferite trepte de putere și vei putea programa aparatul cu până la 24 de ore în avans.

Modelul este dotat cu un filtru lavabil cu sistem de autocurățare, acesta fiind ușor accesibil sub panoul frontal al unității interioare și oferind protecție eficientă împotriva prafului. În plus, sistemul de autocurățare menține interiorul unității uscat, așa că ține mucegaiul și mirosurile neplăcute la distanță.

Acesta este dotat cu un compresor cu Inverter produs de Panasonic și oferă o eficiență ridicată. Capacitatea de 12000 BTU este ideală pentru un apartament, așa că modelul reprezintă o soluție destul de accesibilă pentru climatizarea pe timp de vară și nu numai.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design modern
 • compresor cu Inverter produs de Panasonic
 • consum bun la răcire, de clasă A++

Contra:

 • nivelul de zgomot putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.7
Consum de energie - 8.7

8.7

O alegere eficientă

Nordstar CS-35V3A-MB137AY4T este un aparat de aer condiționat modern, cu un raport calitate-preț foarte bun.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

2 comentarii

 1. Doresc sa cumpar un aparat de aer conditionat cs35v3a-mb-137ay4t
  cum trebuie da procedez??

  • Bună Cătălin,
   Din câte văd, produsul nu mai apare în oferta magazinului eMAG, dar AC-ul Osaka OHW12IG5 poate fi o alternativă foarte bună. Are aceeași capacitate de răcire, același număr de BTU + kitul de instalare inclus, iar prețul este chiar mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat