Nordstar CS-35V3A-MB137AY4H – aerul condiţionat de care ai nevoie

Momentul în care temperaturile încep să crească te duc automat cu gândul la modalitatea prin care vei scăpa de temperaturile ridicate ale verii. Dacă nu ai un aparat de aer condiţionat care să te ajute în acest sens sau chiar dacă ai dar nu te ajută înseamnă că trebuie să apelezi la un produs nou. Acest produs de nouă generaţie care te va ajuta să treci cu bine peste aceste momente toride este Nordstar CS-35V3A-MB137AY4H. Un produs modern, cu o tehnologie nouă, este soluţia perfectă oricărei locuinţe. La un preţ de aproximativ 1929 lei (verifică preț actualizat), acesta poate să fie numai al tău. Poate unele persoane consideră preţul puţin cam piperat, dar, punând în balanţă pe deoparte preţul şi pe cealaltă parte confortul şi calitatea produsului, cred că preţul nu va cântări foarte mult. Trebuie să ştii totuşi că în acest preţ nu este prevăzut şi kitul de instalare de care vei avea nevoie, dar nici asta nu este un impediment prea mare.

Destinat pentru un uz rezidenţial, acest aparat de aer condiţionat se încadrează perfect în locuinţa ta indiferent dacă vorbim despre una la bloc sau despre una la casă. Forma şi muchiile uşor rotunjite îi dau un aer destul de clasic, dar acesta este completat de tenta modernă a amestecului cromatic. Montarea în locuinţa ta sau, mai bine spus, integrarea acestuia în designul locuinţei este influenţat şi de dimensiunile fizice sau de cele de gabarit. În ceea ce priveşte dimensiunea de gabarit, acesta are unitatea internă de 86.5 x 35.8 x 27.5 cm şi unitatea externă de 85.1 x 33.5 x 60 cm. Dimensiunea de gabarit care poate influenţa în cea mai mare măsură montarea aparatului este de net 10 şi brut 12 kilograme pentru unitatea internă şi de 30 kilograme net şi 32 kilograme brut pentru unitatea externă.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Nordstar CS-35V3A-MB137AY4H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Utilizat pentru răcirea aerului, aparatul de aer condiționat dezvoltă o putere nominală de 12000 BTU, o putere evaluată de 3500 W, o putere medie consumată de 1090 W, un amperaj mediu de 4.9 A şi un consum anual estimat de 219 kW.

Dacă apelezi la acesta pentru a încălzi locuinţa, va avea o putere evaluată de 3600 W, putere medie consumată de 990 W, amperaj mediu 4.5 A şi un consum anual estimat de 1068 kW. Aceste caracteristici poziţionează produsul în clasa energetică A+, atât pentru încălzire cât şi pentru răcire.

Compresorul Panasonic îţi garantează un debit al aerului ventilat în această funcţie de 550 metri cubi/oră şi o dezumidificare de 1.3 litri/oră. Dacă vrei să ai o temperatură optimă, dar şi linişte în casa ta, poţi sta liniştit întrucât acest aparat de aer condiţionat produce un zgomot de 40 – 50 dB pentru unitatea internă şi un zgomot de 63 dB pentru unitatea externă.

În privinţa funcţiilor, aparatul de aer condiţionat Nordstar are funcţii precum ventilaţie care nu încălzeşte sau răceşte aerul, funcţia de dezumidificare care menţine un nivel optim al umidităţii fără a avea fluctuaţii de temperatură, funcţia de încălzire a aerului dar şi funcţia esenţială de răcire. Controlul aparatului, dar şi a funcţiilor, se face prin intermediul unei telecomenzi cu infraroşu pe care o poţi avea oricând la îndemână.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Preţ accesibil
  • Capacitatea de răcire de 12000 BTU
  • Funcţii diverse

Contra:

  • Nu are kit de instalare inclus în preţ

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.5
Consum de energie - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Nordstar CS-35V3A-MB137AY4H este un aparat de aer condiționat destul de accesibil, ce te va ajuta să ai temperatura dorită atât în casă, cât și la locul de muncă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat