Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C – un AC ieftin și eficient

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8
Eficiență răcire/încălzire - 8.6
Nivel de zgomot - 9.2

8.6

O alegere accesibilă

Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o cameră de aproximativ 25 mp sau un birou de maxim 22 mp.

Vezi detalii
User Rating: 1.8 ( 4 votes)

Despre aparatele de aer condiționat Nordstar îți pot spune că sunt produse în China și se numără printre modelele ce asigură un raport calitate-preț extrem de bun. Unul dintre aceste modele este și Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C. Are un preț de aproximativ 1499 lei(verifică preț actualizat)și poate fi găsit în oferta magazinului eMAG. Spre deosebire de alte modele mult mai scumpe, acesta vine cu kitul de instalare inclus, ceea ce înseamnă o cheltuială în minus cu montarea aparatului. Vei mai avea nevoie doar de serviciul de instalare, iar acesta îl poți achiziționa de aici.

În ceea ce privește designul, aparatul de aer condiționat se încadrează în rândul modelelor ce își doresc să iasă într-o oarecare măsură din tiparul clasic. Unitatea interioară este albă, cu accente negre, ce creează un contrast plăcut. Aceasta ascunde discret și un display unde poți vedea temperatura din cameră, fără a mai fi necesar să cauți telecomanda sistemului de răcire.

Dimensiunile unității interioare sunt de 745 x 250 x 195 mm, mult mai mici comparativ cu alte modele, iar greutatea sa de 9 kg. Ținând cont de aceste aspecte, am putea spune că aparatul de aer condiționat este potrivit pentru a fi montat pe un perete îngust.

Poze cu Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C

Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul de climatizare are o capacitate de răcire de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o suprafață de 18-25 mp, în cazul în care este montat într-o locuință și 14-22 mp, în cazul în care acesta este montat într-un birou.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 760 W pentru răcire și 690 W pentru încălzire. Având în vedere că discutăm despre un model lansat recent pe piață, acesta beneficiază și de tehnologia Inverter, potrivită pentru a eficientiza consumul de energie.

În ceea ce privește funcțiile, acesta vine echipat cu o gamă mai puțin generoasă, dar suficientă pentru a satisface clienții mai puțin pretențioși:

1.Funcția de dezumidificare – este potrivită pentru a regla umiditatea din cameră, astfel încât confortul utilizatorului să nu fie afectat

2.Funcția Sleep/Night mode – reglează temperatura din cameră, astfel încât utilizatorul să poată avea un somn liniștit și odihnitor.

3.Funcția Auto Restart – este potrivită pentru penele de curent. În momentul în care se reia alimentarea cu energie electrică, aparatul pornește în mod automat, menținând ultimele setări efectuate.

4.Funcția de încălzire – este potrivită pentru anotimpul rece, când îți dorești ca temperatura să ajungă la punctul dorit în cel mai scurt timp posibil.

Aparatul de aer condiționat se numără printre modele silențioase, unitatea interioară atingând 40-48 dB. Ca să îți faci o idee, zgomotul produs se aseamănă cu zgomotul dintr-o librărie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LCD,
  • kit pentru instalare inclus,
  • silențios,
  • preț accesibil

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să se încadreze într-o clasă energetică mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat