Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T – aparatul de aer condiționat elegant

Mulți dintre cumpărătorii de aparate de aer condiționat nu pun mare preț de designul acestora, dar adevărul este că un model cu design aparte îți atrage atenția mai repede, iar în cazul în care dotările tehnice sunt la fel de atractive, șansele să rămâi la acel aparat sunt foarte mari. Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T este genul de aparat care dă bine în orice locuință, designul său fiind unul foarte modern. Are un preț de aproximativ 1844 lei (verifică preț actualizat), oferind un raport bun de calitate-preț.

Aparatul se remarcă astfel printr-un contrast alb-negru la nivelul carcasei unității interioare, contrast care oferă o notă de eleganță. Modelul are două zone de negru plasate în partea de jos și de sus a unității, iar zona din partea de jos adăpostește și afișajul electronic pentru temperatură și modelul de funcționare. Unitatea interioară are dimensiunile de 865 x 358 x 275 mm, în timp ce unitatea exterioară ocupă un spațiu de 851 x 335 x 600 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Designul funcționează așadar ca o carte de vizită foarte eficientă pentru aparat. Depășind acest nivel, găsim o capacitate de 9000 BTU, potrivită pentru încălzirea sau răcirea unor camere mai mici. Compresorul este de tip inverter rotativ și își face bine treaba, oferind un randament ridicat și un consum bun, fiind de remarcat faptul că producătorul compresorului este Panasonic.

Aerul este distribuit multidimensional în cameră, temperatura fiind uniformă și atingând nivelul dorit într-un timp mai scurt, acest lucru fiind posibil datorită baleierii pe verticală.

Aparatul beneficiază de funcții de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare, precum și de programe speciale pentru programare, funcționarea pe timp de noapte sau autodiagnoză în cazul apariției unor probleme. Pentru setarea programelor ai la dispoziție o telecomandă ușor de folosit. De asemenea, în urma fiecărei utilizări sau penelor de curent, setările sunt reținute, astfel încât să nu mai fie nevoie să le introduci din nou la repornire.

Modelul este dotat și cu un filtru catalizator rece care îndepărtează mirosurile neplăcute, acestea apărând din cauza umidității suprafeței interioare a aparatului, soluția constând în menținerea uscată a acesteia.

Consumul ocupă un rol important pentru orice aparat electrocasnic, cu atât mai mult în cazul celor care urmează să fie folosite pentru perioade îndelungate. În cazul de față, modelul se încadrează în clasa de energie la răcire A+, funcționând foarte economic. Puterea consumată la răcire este de 775 W, iar cea la încălzire este de 720 W, consumul anual în kWh fiind de 156.

Nivelul de zgomot pentru unitatea interioară variază între 40 și 48 dB, în funcție de gradul de  putere selectat. Aparatul se încadrează astfel în medie, fără a impresiona.

Modelul este potrivit pentru garsoniere sau camere mai mici, randamentul său atingând nivelul maxim în spații mai reduse. Dotările sunt foarte atractive, remarcându-se compresorul Panasonic, filtrul catalizator și consumul redus, achiziția fiind una inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • tehnologii performante și filtru eficient împotriva mirosurilor neplăcute
  • consum bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 8.6

8.6

O alegere răcoritoare

Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T este un aparat de aer condiționat care îmbină foarte bine designul atractiv cu performanța.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat