Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE – aparatul de aer condiționat de clasă A++

Dacă acum câțiva ani prezența unui aparat de aer condiționat în casă avea o influență destul de mare asupra facturilor la curentul electric, în momentul actual acestea reușesc să atingă performanța de a nu fi deloc mai costisitoare decât celelalte aparate electrocasnice. Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE este un aparat gândit pentru a avea o eficiență energetică foarte bună, dotările sale menținând niște valori foarte mici pentru consum. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 6322 lei (verifică preț actualizat), având un preț ceva mai mare față de media de pe piață.

Designul unității interioare este unul foarte compact raportat la tehnologiile pe care aceasta le integrează. Carcasa are dimensiunile de 301 x 798 x 195 mm, fiind foarte plată și ocupând puțin spațiu. Aceasta este albă și prevăzută cu un singur element decorativ reprezentat de o linie subțire metalizată pe care este inscripționat și logo-ul.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o capacitate de 18000 BTU, așa că poate asigura o temperatură optimă pentru un spațiu mai mare. Puterea de acoperire foarte bună este susținută de un compresor cu tehnologie Inverter care asigură în același timp o eficiență energetică de excepție și un nivel redus de zgomot. Motorul Poki Poki are o contribuție foarte mare asupra consumului redus, acesta având o densitate și o forță magnetică ridicate.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, având prin urmare un randament excelent. Puterea consumată la răcire este de 1660 W, iar cea la încălzire este de 1700 W. Nivelul de zgomot este foarte redus, variind în funcție de treapta de putere între 30 și 45 dB. Prin urmare, aparatul nu va deranja deloc atunci când funcționează, putând fi lăsat pornit chiar și noaptea.

O caracteristică utilă pentru orice aparat de aer condiționat este posibilitatea de a regla puterea de ventilare, în acest fel utilizatorul putând avea un mai mare control asupra timpului de atingere a temperaturii dorite și evitându-se risipa de energie. În cazul de față ventilarea aerului se face în 5 trepte, putând regla aparatul în detaliu. Vei putea regla de asemenea temperatura, timpul, sistemul de baleiere sau modul de funcționare.

Vei găsi programe pentru răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare, precum și o funcție specială de programare pentru întreaga săptămână și una pentru funcționarea ultra economică.

Performanța aparatului acoperă și sistemul de filtrare, acolo unde găsim un filtru dotat cu nanoplatină și enzime, acesta asigurând eliminarea alergenilor și bacteriilor din aer, menținând un mediu sănătos și confortabil.

Prin urmare, acesta este potrivit pentru cei care au un buget mare la dispoziție și vor să investească într-un model de brand de calitate recunoscută.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultracompact
  • compresor cu Inverter
  • consum redus
  • funcționare silențioasă
  • sistem de filtrare cu nano-platină

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 9.3

9.3

O alegere puternică

Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE este un aparat de aer condiționat dotat cu tehnologii inteligente ce îi asigură o funcționare eficientă, economică și silențioasă, performanța sa fiind însă însoțită de un preț foarte mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat