Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE – aparatul de aer condiționat premium

La fel ca pe orice altă piață de produse electrocasnice, seriile premium de aparate de aer condiționat prezintă dotări cu adevărat impresionante, care le fac să se remarce lejer în fața celorlalte. Pentru cei care au un buget mai mare la dispoziție pentru achiziție, Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE reprezintă un vârf de serie cu o performanță foarte ridicată. Poate fi găsit în magazine la prețul de 3498 lei (verifică preț actualizat), depășind destul de mult un buget mediu, dar meritându-și fiecare leu.

Producătorul japonez mizează pe un design simplu, care la prima vedere nu ar scoate deloc unitatea interioară a aparatului în evidență. Carcasa este astfel albă, simplă și nu găsim nici măcar un ecran pentru afișajul electronic. Unitatea interioară are dimensiunile de 300 x 798 x 195 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În spatele dimensiunilor compacte ale aparatului se ascunde adevărata parte atractivă a acestuia. Este vorba de performanța foarte ridicată care asigură un confort optim pentru locuit sau pentru lucru. În primul rând, este de remarcat puterea de 12000 BTU care face aparatul potrivit pentru orice apartament. Apoi, tehnologia DC Inverter face aparatul extrem de silențios, eficient și economic.

Sistemul DC Inverter constă într-un dispozitiv electronic care oferă compresorului o adaptare foarte bună la variațiile de temperatură cerute, ventilația fiind una puternică în orice situație.

Problema menținerii temperaturii dorite după ce aceasta a fost atinsă este una comună tuturor aparatelor, dar iată că japonezii s-au gândit să rezolve acest aspect. Prin urmare, sistemul DC Inverter reușește ca după atingerea temperaturii dorite să nu permită apariția variațiilor de temperatură, aceasta fiind păstrată pentru mai mult timp. Motorul Poki-Poki asigură forța magnetică și densitatea din spate, sporind eficiența energetică și fiabilitatea.

În ceea ce priveşte nivelul de zgomot, acesta este unul redus, treapta inferioară a unității interioare fiind de 21 dB, iar cea superioară fiind de 43 dB.

Programele de funcționare includ setări pentru economie, dezumidificare, dezghețare automată, timer etc., totodată fiind disponibile 6 puteri diferite și chiar și un programator săptămânal prin care să poți seta temperaturile dorite, oprirea și pornirea aparatului pentru un termen mai lung.

Aparatul îmbină eficiența cu dispozitive avansate de filtrare a aerului, durata sa de viață crescând considerabil. Sistemul de filtrare are la bază puterea de oxidare a nano-particulelor de platină, acestea permiţând eliminarea bacteriilor și alergenilor, curățând în același timp aerul evacuat.

Un alt aspect atractiv al modelului este consumul. Astfel, în loc ca acesta să crească din cauza tehnologiilor performante, japonezii au reușit să îl scadă, în acest sens clasa de energie la răcire fiind A++, iar clasa de energie la încălzire A+.

Mitsubishi Electric este un aparat de aer condiționat care oferă răspuns pentru un număr larg de probleme întâlnite de obicei la un astfel de dispozitiv electrocasnic. Aparatul este eficient, puternic și economic, fiind potrivit pentru a crește confortul familiei tale. Investiția este însă una pe măsura dotărilor performante, așa că bugetul va reprezenta un filtru foarte decisiv pentru mulți dintre utilizatori.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Putere mare
  • Tehnologii performante care cresc eficiența și scad consumul
  • Sistem avansat de filtrare

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.3
Consum de energie - 9.3

9.3

O alegere răcoritoare

Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE este un aparat de aer condiționat premium, ce îți asigură confortul necesar atât acasă, cât și la birou.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat