Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE – aparatul de aer condiționat japonez

Vara este în plină desfășurare, iar canicula pare să fi devenit permanentă, așa că toți ochii se îndreaptă asupra sistemelor de climatizare. Deși ventilatoarele par mai atractive din punctul de vedere al prețului, eficiența acestora nu se poate compara cu cea a aparatelor de aer condiționat. Aparatele de aer condiționat au avantajul de a avea nu doar o putere mare de acoperire, ci și o acțiune pe mai multe nivele asupra confortului din locuință. Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE este unul dintre cele mai performante aparate de pe piață, japonezii demonstrând încă o dată că se pricep la electrocasnice. Modelul poate fi găsit la un preț de aproximativ 3498 lei (verifică preț actualizat), fiind destul de scump pentru categoria sa BTU.

Designul unității interioare a aparatului este unul ultracompact, carcasa fiind foarte subțire și ocupând puțin loc pe perete. Aceasta este complet albă și are dimensiunile de 299 x 798 x 195 mm. Spre deosebire de alte modele, cel de față are un aspect mai pătrățos, fără a avea colțurile și profilul rotunjite, impresia generală fiind cea a unui aparat de calitate superioară.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând acum la partea eficienței, aparatul stă mai mult decât bine. Acesta este dotat cu un compresor cu Inverter, având asigurate consumul redus și funcționarea silențioasă. Compresorul oferă un control foarte bun asupra variațiilor de viteză, în timp ce motorul Poki Poki susține  o densitate și o forță magnetică ridicate, așa că eficiența este cu atât mai mare.

Aparatul are o capacitate de 9000 BTU, acoperind la nivel optim o cameră, eficiența scăzând odată cu creșterea suprafeței de acoperit.

Ventilatorul are 5 trepte, așa că vei putea alege de fiecare dată nivelul potrivit în funcție de situație. Aparatul nu este potrivit doar pentru răcire, cât și pentru celelalte anotimpuri, având incluse programe pentru încălzire, ventilare sau dezumidificare. Acesta din urmă asigură nu doar un confort ridicat în cameră, ci funcționează și ca un catalizator pentru programul de răcire.

Modelul are un consum de clasă A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, așa că funcționează foarte economic. Nivelul de zgomot oscilează între 21 și 42 dB, păstrând un nivel atractiv.

Pentru a veni în ajutorul tău la setarea programului, aparatul reține setările de la o funcționare la alta, iar, mai mult, îți pune la dispoziție o funcție de programare în avans pentru întreaga săptămână. Vei beneficia astfel de fiecare dată când ajungi acasă de confortul dorit.

Cu ajutorul telecomenzii vei putea regla în detaliu temperatura, timpul, puterea de ventilare, funcționarea economică sau sistemul de baleiere.

Întrucât confortul nu ține doar de temperatură, aparatul este dotat cu un sistem de filtrare cu acțiune multiplă. Acesta este prevăzut cu particule de nano-platină și neutralizează complet bacteriile, microbii, alergenii și virusurile, încât calitatea aerului va fi una superioară. În același timp, datorită acțiunii împotriva prafului, sistemul previne înfundarea evacuatorului și a celorlalte componente interne, menținând o eficiență ridicată peste timp a aparatului și prelungindu-i durata de viață.

Aparatul are o garanție de 3 ani, fiind un aparat de aer condiționat foarte performant, ce are însă și un preț pe măsură. Acesta va fi pe placul celor care apreciază calitatea japoneză și sunt dispuși să investească mai mult pentru confortul locuinței.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultracompact
  • compresor cu Inverter
  • consum redus
  • funcționare silențioasă
  • sistem de filtrare cu nano-platină

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.1
Consum de energie - 9.4

8.8

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE este un aparat de aer condiționat premium, cu o eficiență foarte bună, dar și un preț pe măsură.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat