Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA – te răsfață cu răcoare!

O vară atât de caniculară este adesea destul de dificil de suportat, însă acest aspect poate fi schimbat prin investiția într-un aparat de aer condiționat. Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA este unul dintre aparatele de aer condiționat premium ale producătorului japonez, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 4579 lei(verifică preț actualizat). La prima vedere nu ai spune că e vorba despre un model de top, având în vedere că nu epatează prin design. Însă, sub carcasa de un alb clasic și decent se ascunde exact ceea ce-ți trebuie ca să treci cu bine peste zilele caniculare: performanța și abilitatea de a te răsfăța cu răcoarea mult dorită!

90 de ani de excelență în tehnologie, design și producție!

Printre plusurile care-l recomandă se numără consumul redus de energie, faptul că este un aparat foarte silențios, funcțiile speciale, dar și design-ul elegant.

Designul acestui model urmează liniile clasice ale aparatelor de aer condiționat Mitsubishi, integrându-se perfect în orice tip de locuință. Nimic complicat, linii distincte, neutre, dimensiuni compacte, un alb pur care te poartă cu gândul înspre decență și seriozitate – așa se prezintă unitatea interioară.

Poză cu Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA

Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea aparatului de aer condiționat este de 21000 BTU (24211 BTU-capacitate de răcire și 28644 BTU capacitate de încălzire), ceea ce-l recomandă ca fiind eficient pentru o suprafață de până la 60 mp (dormitor, living, pensiune, cameră de hotel). Nu consumă foarte mult, fiind încadrat în clasa de eficiență energetică A+. Mai exact consumul ajunge la 1900W când vine vorba de încălzire și 1970W, când vine vorba de răcire.

Una dintre calitățile acestui model este tehnologia Inverter – regăsită la aparatele de aer condiționat din noua generație – datorită căreia consumul de energie scade cu până la 35% față de sistemele dotate cu compresoare clasice de tipul On/Off.

Avem de-a face cu un aparat silențios, nivelul de zgomot al unității interne fiind de cel mult 55 dB (pe o treaptă superioară), similar cu o discuție pe fundal într-un restaurant. Dintre funcțiile superioare o amintim pe cea de dezumidificare care este extrem de utilă în reglarea nivelului de umiditate și preîntâmpinarea formării mucegaiului, funcția de Auto Clean, autodiagnoză (utilă dacă apar probleme sau erori de funcționare), timer, autorestart.

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat capabil să facă față celor mai toride zile de vară, atunci te poți baza pe ingeniozitatea japonezilor de la Mitsubishi și poți opta pentru modelul Mitsubishi Electric.

Aparatul de aer condiționat nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • consum mic
  • silențios

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.7
Eficiență răcire/încălzire - 9.4
Nivel de zgomot - 9

9.4

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA este un aparat de aer condiționat premium, potrivit pentru camerele cu o suprafață generoasă.

Vezi în magazin
User Rating: 2.92 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat