Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA – aparatul de aer condiționat puternic

Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA este un aparat de aer condiționat performant, care va reuși să acopere rapid întreg apartamentul sau spațiul în care este plasat. Japonezii au ales cele mai avansate tehnologii, asigurându-se că oferă clienților un sistem de climatizare de cea mai bună calitate. Modelul este un aparat de aer condiționat de calitate japoneză, care îți va oferi tot confortul de care ai nevoie pe timpul verii. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4699 lei (verifică preț actualizat). Acesta are o capacitate mare de acoperire, atinge rapid temperatura dorită și o menține pentru o perioadă mai lungă. Funcționarea este în plus economică și silențioasă, așa că sunt îndeplinite toate condițiile pentru ca aparatul să fie unul ideal atât pentru folosirea în birouri sau cabinete, cât și pentru folosirea casnică.

Aparatul este de tip split și are un design foarte compact pentru fiecare dintre unități, astfel că unitatea interioară are linii neutre și carcasa complet albă, fiind ușor de integrat în orice cameră. Dimensiunile unității interioare sunt de 292 x 799 x 232 mm, iar unitatea exterioară are dimensiunile de 550 x 800 x 285 mm, fiind la rândul ei compactă și ușor de încadrat chiar și în spații reduse. Unitatea exterioară este prevăzută cu un logo Mitsubishi de mari dimensiuni.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul performanței, aparatul are o capacitate de 18000 BTU și atinge într-un timp foarte scurt temperatura dorită, acesta fiind dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter care are la bază un dispozitiv electronic ce permite variația eficientă a vitezei compresorului. În acest mod, temperatura dorită este atinsă într-un timp mai scurt și este în același timp menținută stabilă. Motorul Poki Poki oferă în plus un nivel ridicat pentru densitate și forța magnetică, eficiența energetică fiind una foarte bună. Aparatul are 4 trepte de putere, putând fi reglat în funcție de nevoile particulare de răcire.

Aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de energie A+ la răcire și consumă o putere de 2050 W, fiind prin urmare foarte economic. Funcționarea nu este doar economică, dar și silențioasă, nivelul de zgomot fiind unul foarte redus, treapta cea mai mare de putere atingând un zgomot de doar 43 dB, iar cea inferioară de doar 28 dB.

Programele includ toate funcțiile standard, precum cea de răcire, cea de încălzire, cea pentru dezumidificare, cea pentru noapte sau pentru un consum minim de energie. Telecomanda are dimensiuni reduse și este foarte ușor de folosit, cu ajutorul ei putând programa temperatura, treapta de putere, timpul de funcționare sau sistemul de baleiere.

Nu în ultimul rând, aparatul este dotat cu un filtru pentru praf plasat accesibil sub capacul unității interioare și fiind ușor de curățat, acesta asigurând o funcționare eficientă de lungă durată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate mare, de 18000 BTU
  • tehnologii avansate pentru răcire
  • consum foarte bun
  • nivel redus de zgomot
  • garanție extinsă

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 9.2

9.2

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA este un aparat de aer condiționat dotat cu funcții premium și are o capacitate de 18000 BTU.

Vezi detalii
User Rating: 3.49 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat